Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μεταφορικά

Τα μεταφορικά κόστη για όποιες περιοχές αυτά ισχύουν εμφανίζονται στη προϊόντική σελίδα και στο checkout κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας!

Για παραγγελίες άνω των 55€

Δωρεάν Μεταφορικά σε μικρομεγεθή αντικείμενα σε όλη την Ελλάδα!

Για Αθήνα/Πειραιά δωρεάν μεταφορικά για όλα τα είδη (μικρού & μεγάλου όγκου αντικείμενα). Η παράδοση και η τοποθέτηση πραγματοποιείται χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. (Δυνατότητα Αυθημερόν Παράδοσης)

Για παραγγελίες κάτω των 55€

Έξοδα Αποστολής: 3€ (ισχύει για όλη την Ελλάδα) {Τα υπερμεγέθη προϊόντα για αποστολή εκτός Αθήνα/Πειραιά έχουν τα δικά τους μεταφορικά κόστη που φαίνονται στην σελίδα προϊόντος}

Μικρά Αντικείμενα

Για παραγγελίες άνω των 55€

Δωρεάν Μεταφορικά

Για παραγγελίες κάτω των 55€

Έξοδα Αποστολής 3€


Όλες οι παραδόσεις γίνονται με courier καθημερινά 9.00-17.00 εύκολα και αξιόπιστα.

Υπερμεγεθή Αντικείμενα

Αποστολές εκτός Αθήνα/Πειραιά

Για τα υπερμεγέθη προϊόντα για αποστολή σε περιοχές εκτός Αθήνα/Πειραιά – όπως αναπηρικά αμαξίδια, νοσοκομειακά κρεβάτια και διάφορα άλλα είδη- η αποστολή πραγματοποιείται μέσω μεταφορικής εταιρίας, με κόστη που υπολογίζονται ανάλογα με την περιοχή αποστολής αλλά και το βάρος και όγκο του αντικειμένου.

Ενδέχεται να σας καλέσουμε τηλεφωνικά με το που επεξεργαστεί η παραγγελία σας για ενημέρωση του σωστού κόστους μεταφορικών!

Αποστολές εντός Αθήνα/Πειραιά

Για αποστολές εντός Αθήνα/Πειραιά η παράδοση και η τοποθέτηση γίνεται με δωρεάν μεταφορικά και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. (Δυνατότητα Αυθημερόν Παράδοσης).


Σε κάθε περίπτωση, η Σοφιανός Ορθοπεδικά Είδη εγγυάται τη χαμηλότερη τιμή μεταφοράς, καθώς διατηρεί σταθερές συνεργασίες με μεταφορικές που παρέχουν στην εταιρία μας ειδικό μειωμένο τιμοκατάλογο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210-600.13.46