Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μεταφορικά

Τα μεταφορικά κόστη για όποιες περιοχές αυτά ισχύουν εμφανίζονται στη προϊόντική σελίδα (πατώντας το κουμπί ‘δείτε τα μεταφορικά’ εάν αυτό εμφανίζεται κάτω από την τιμή του προϊόντος) και στο checkout κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας!

Για παραγγελίες άνω των 55€

Δωρεάν Μεταφορικά σε μικρομεγεθή αντικείμενα σε όλη την Ελλάδα!

Για Αθήνα/Πειραιά δωρεάν μεταφορικά για μικρά και μεγάλα αντικείμενα. Ισχύει για τα περισσότερα είδη (Eξαιρούνται κάποια υπερμεγεθή αντικείμενα). Η παράδοση και η τοποθέτηση πραγματοποιείται χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. (Δυνατότητα Αυθημερόν Παράδοσης)

Για παραγγελίες κάτω των 55€

Έξοδα Αποστολής: 3€ (ισχύει για όλη την Ελλάδα) {Τα υπερμεγέθη προϊόντα έχουν τα δικά τους μεταφορικά κόστη που φαίνονται στην σελίδα προϊόντος ανάλογα με την περιοχή αποστολής}

Μικρά Αντικείμενα

Για παραγγελίες άνω των 55€

Δωρεάν Μεταφορικά

Για παραγγελίες κάτω των 55€

Έξοδα Αποστολής 3€


Όλες οι παραδόσεις γίνονται με courier καθημερινά 9.00-17.00 εύκολα και αξιόπιστα.

Υπερμεγεθή Αντικείμενα

Αποστολές εκτός Αθήνα/Πειραιά

Για τα υπερμεγέθη προϊόντα για αποστολή σε περιοχές εκτός Αθήνα/Πειραιά – όπως αναπηρικά αμαξίδια, νοσοκομειακά κρεβάτια και διάφορα άλλα είδη- η αποστολή πραγματοποιείται μέσω μεταφορικής εταιρίας, με κόστη που υπολογίζονται ανάλογα με την περιοχή αποστολής αλλά και το βάρος και όγκο του αντικειμένου.

Ενδέχεται να σας καλέσουμε τηλεφωνικά με το που επεξεργαστεί η παραγγελία σας για ενημέρωση του σωστού κόστους μεταφορικών!

Αποστολές εντός Αθήνα/Πειραιά

Για αποστολές εντός Αθήνα/Πειραιά η παράδοση και η τοποθέτηση γίνεται χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση και με δωρεάν μεταφορικά (δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για τα περισσότερα προϊόντα, με εξαίρεση κάποια υπερμεγεθή). (Δυνατότητα Αυθημερόν Παράδοσης)


Σε κάθε περίπτωση, η Σοφιανός Ορθοπεδικά Είδη εγγυάται τη χαμηλότερη τιμή μεταφοράς, καθώς διατηρεί σταθερές συνεργασίες με μεταφορικές που παρέχουν στην εταιρία μας ειδικό μειωμένο τιμοκατάλογο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210-600.13.46