Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Οδηγός αγοράς μέσω ΕΟΠΥΥ

Αναπνευστικών, Ορθοπεδικών & Εξοπλισμού Νοσηλείας

Αναλυτικός οδηγός αγοράς βήμα-βήμα για τη απόκτηση υλικών που χορηγούνται από τον ΕΟΠΥΥ. Αν έχετε ήδη συνταγή πηγαίντε κατευθείαν στο βήμα 4.

*Η έκδοση της ιατρικής γνωμάτευσης είναι αποκλειστικά δική σας υποχρέωση.*
*Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να στέλνετε το πρωτότυπο βιβλιάριο υγείας σας, σε εμάς ή σε οποιονδήποτε άλλο.*

1. ΒΡΕΙΤΕ τι δικαιούστε από το Εθνικό Οργανισμό Υγείας.

Μπείτε στη σελίδα Λίστα Παροχών ΕΟΠΥΥ και θα βρείτε την λίστα δαπανών που δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ.

2. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ του είδους που ενδιαφέρεστε στο κατάλογό μας.

Στη σελίδα Λίστα Παροχών ΕΟΠΥΥ γράψτε στο πεδίο αναζήτηση, το είδος υλικού που ψάχνετε και θα δείτε το ποσό που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ, ποιος γιατρός το συνταγογραφεί, σε ποιες παθήσεις οι ασθενείς το δικαιούνται, το κωδικό ΕΟΠΥΥ του υλικού, το επιδοτούμενο ποσό και το ποσοστό συμμετοχής.

Ψάχνωντας το κωδικό πάθησης στη μηχανή αναζήτησης μπορείτε να δείτε αν το δικαιούστε.
Αν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο info@sofianos-orthopedika.gr για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τι δικαιούστε.

3. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ με τον γιατρό σας.

Ζητήστε ηλεκτρονική γνωμάτευση (Συνταγή Παροχών ΕΚΠΥ) από τον γιατρό σας για το υλικό που σας ενδιαφέρει ή για το υλικό που σας προτείνει ο ιατρός και στην συνέχεια σφραγίστε την σε ελεγκτή ιατρό τον οποίο θα βρείτε στα κατά τόπους ΙΚΑ ή στα δημόσια νοσοκομεία.

Μπείτε σε αυτή τη σελίδα και βρείτε γιατρούς κάθε ειδικότητας, που είναι συμβεβλημένοι με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

*Όσο ισχύει ο εγκλεισμός λόγω Κορωναίου, δεν χρειάζεται να περάσετε τη συνταγή σας από ελεγκτή.*

4. ΔΙΑΛΕΞΤΕ προϊόν ή στείλτε μας την γνωμάτευσή σας.

α) Μπορείτε τώρα να μπείτε στη σελίδα προϊόντων με συνταγή ΕΟΠΥΥ, και μέσω των φίλτρων της σελίδας (με τον 5ψήφιο κωδικό της συνταγής σας) να περιορίσετε τα αποτελέσματα στα είδη που ισχύει η συνταγή σας. Το μόνο που μένει είναι να μπείτε στο προϊόν που σας αρέσει και να πατήσετε το κουμπί “Υπολογισμός ΕΟΠΥΥ”. Εκεί μπορείτε να βάλετε τα στοιχεία σας και το αντίγραφο συνταγή σας (σε μορφή jpeg, jpg, png, pdf) για να μας τα στείλετε. και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας άμεσα για το αν είναι όλα σωστά

β) Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ηλεκτρονικά (στη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας) την σφραγισμένη από τον ελεγκτή συνταγή μαζί με τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς για να σας προτείνουμε προϊόντα για το είδος που αναγράφετε στη συνταγή σας.

5. ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ το προϊόν.

Εφόσον ελεγχθεί η συνταγή από εμάς και είναι σωστή, θα πρέπει να μας στείλετε τώρα το πρωτότυπο έγγραφο της συνταγής πριν σας αποστείλουμε τα υλικά που δικαιούστε στο σπίτι σας.

Στην περίπτωση που έχετε συμμετοχή, θα πρέπει πρώτα να μας την καταβάλετε.

Διαφορετικά μας φέρνετε τη συνταγή και τα παραλαμβάνεται κατευθείαν από τον χώρο μας (εφόσον έχει προηγηθεί κανονισμός ραντεβού).


Αν έχετε κάποια ερώτηση ακόμα για τη διαδικασία μπορείτε να μας στείλετε email στη σελίδα επικοινωνίας μας ή δείτε τα τηλεφωνά μας και καλέστε μας.

Τέλος. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο.


Φόρμα Αποστολής Γνωμάτευσης σε εμάς

    Όνομα

    Επώνυμο

    Email

    Τηλέφωνο Επικοινωνίας

    Συνταγή ΕΟΠΥΥ