Προσφορά!

Αισθητήρας βρεφικός Flex 8008J

140.00 124.00

Αισθητήρας βρεφικός Flex 8008J για οξύμετρα Nonin. Οι αισθητήρες Nonin Flex συνδυάζουν την άνεση και την απόδοση των αισθητήρων μιας χρήσης με την οικονομία

Κωδικός προϊόντος: FLEX Κατηγορία:

140.00 124.00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Αισθητήρας βρεφικός Flex 8008J 140.00 124.00

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Κωδικός προϊόντος: FLEX Κατηγορία:

Περιγραφή

Αισθητήρας βρεφικός Flex 8008J για οξύμετρα Nonin

Ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις SpO2 με αισθητήρες PureLight®

Ο Αισθητήρας βρεφικός της Nonin Flex συνδυάζει την άνεση και την απόδοση των αισθητήρων μιας χρήσης με την οικονομία των αισθητήρων πολλαπλών χρήσεων. Οι αισθητήρες Flex είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτική σιλικόνη και συγκρατούνται στη θέση τους από ειδικές αυτοκόλλητες ταινίες μιας χρήσης FlexiWraps®. Iδανικοί αισθητήρες για συνεχή παρακολούθηση και μελέτες ύπνου. Διατίθενται σε μεγέθη κατάλληλα για νεογνά έως ενήλικες.

Οι αισθητήρες της Nonin παράγουν ένα υψηλής έντασης φάσμα καθαρού φωτός το οποίο εξαλείφει της μεταβολές στις μετρήσεις από ασθενή σε ασθενή και από αισθητήρα σε αισθητήρα.

Οι πηγές ερυθρού και υπέρυθρου φωτός (LED) είναι ουσιώδης στους  αισθητήρες των παλμικών οξυμέτρων. Συγκεκριμένα το κόκκινο LED μετρά την μη οξυγονωμένη αιμοσφαιρίνη & το υπέρυθρο LED μετρά την οξυγονωμένη αιμοσφαιρίνη.

Τα συνηθισμένα κόκκινα LED συνήθως παράγουν και μια δεύτερη εκπομπή φάσματος, η οποία επηρεάζει την μέτρηση της οξυγονωμένης  αιμοσφαιρίνης, καθώς επίσης την καμπύλη βαθμονόμησης του οξυμέτρου στα επίπεδα της οξυμετρίας, με αποτέλεσμα μη ακριβείς μετρήσεις σε επίπεδα κάτω από 80%.

  • Κατάλληλο για ασθενείς από 2 έως 20Kg.
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας 3 μήνες.

Για ασθενείς ≤ 2 Kg, δείτε τον νεογνικό αισθητήρα!

Για ασθενείς από 8 έως 30 Kg, δείτε τον παιδιατρικό αισθητήρα!

Για ασθενείς ≥ 30 Kg, δείτε τον αισθητήρα ενηλίκων!

Μπορείτε να δείτε όλη την σειρά μας σε οξύμετρα, πατώντας εδώ!


Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αισθητήρας βρεφικός Flex 8008J”