Ζώνη Εγκυμοσύνης Oppo 4062

22.99

Ζώνη Εγκυμοσύνης Oppo 4062 Κατασκευη υψηλής ποιότητας H Ζώνη Εγκυμοσύνης oppo είναι κατασκευασμένη από απαλό υλικό σύσφιξης και με περιεκτικότητα σε βαμβάκι…

Κωδικός προϊόντος: 4062 Κατηγορία:

22.99

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Ζώνη Εγκυμοσύνης Oppo 4062 22.99

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Κωδικός προϊόντος: 4062 Κατηγορία:

Περιγραφή

Ζώνη Εγκυμοσύνης Oppo 4062

Κατασκευη υψηλής ποιότητας

H Ζώνη Εγκυμοσύνης oppo είναι κατασκευασμένη από απαλό υλικό σύσφιξης και με περιεκτικότητα σε βαμβάκι καθιστώντας την άνετη και βολική για χρήση.

Χαρακτηριστικά:

  • πεπλατυσμένη εμπρόσθια επιφάνεια
  • ύψος εμπρόσθιας επιφάνειας 18cm
  • ύψος οπίσθιας επιφάνειας 9cm
  • χρώμα μπεζ
  • ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους

Ενδείξεις:

  • Ενδείκνυται για την στήριξη της κοιλιακής χώρας και της οσφύς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, υποβαστάζοντας την κοιλία μέσω της εμπρόσθιας πεπλατυσμένης επιφάνειας της.

Στην Σοφιανός ορθοπεδικά, στην κατηγορία Ορθοπεδικά είδη – αθλητιατρικά είδη / Κορμός, θα βρείτε μια πλούσια γκάμα προϊόντων που αφορούν στην πρόληψη ή στην αποθεραπεία κακώσεων ή παθήσεων του κορμού του σώματός σας.
Προϊόντα όπως: νάρθηκας κορμού, νάρθηκας μέσης, νάρθηκας ράχης, νάρθηκας οστεοπόρωσης, ζώνη μέσης, λαστέξ εγκυμοσύνης, μετεγχειρητική ζώνη, κορσές, ζώνη κολοστομίας, όλα με την εγγύηση ποιότητας της Σοφιανός ορθοπεδικά είδη!

Δείτε περισσότερες ζώνες, πατώντας εδώ!


Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ζώνη Εγκυμοσύνης Oppo 4062”