Ρινική Μάσκα CPAP με Κεφαλοδέτη F&P Eson

138.00

Ρινική Μάσκα CPAP με Κεφαλοδέτη F&P Eson Προσφέρει άνεση και μειώνει στο ελάχιστο τις χειρονακτικές ρυθμίσεις! Η Ρινική Μάσκα CPAP με Κεφαλοδέτη F&P Eson έρ

Κωδικός προϊόντος: Eson Κατηγορία:

138.00

Εκκαθάριση
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός προϊόντος: Eson Κατηγορία:

Περιγραφή

Ρινική Μάσκα CPAP με Κεφαλοδέτη F&P Eson

Προσφέρει άνεση και μειώνει στο ελάχιστο τις χειρονακτικές ρυθμίσεις!

Η Ρινική Μάσκα CPAP με Κεφαλοδέτη F&P Eson έρχεται με μοναδικό σχεδιασμό για να προσφέρει ευκολία και άνεση

Xαρακτηριστικά:

 • RollFit Ρινικό Μαξιλάρι: Προσφέρει μικρότερη πίεση στο πρόσωπο και ταυτόχρονα μία αποτελεσματική στεγανοποίηση. Το μαξιλάρι RollFit ρολάρει απαλά πάνω στη μύτη με σκοπό να βελτιώσει το σφράγισμα της μάσκας χωρίς πίεση στη μύτη. Ο σκοπός του είναι να βελτιώσει την σταθερότητα της μάσκας και αυτό το επιτυγχάνει χάρη στην ενσωμάτωση μικρών σταθεροποιητικών πλακών.
 • Ελαφριά Μάσκα: Μάσκα μεγάλης διάρκειας και χαμηλού προφίλ, προσφέρει άνετο οπτικό πεδίο. Η Eson διαθέτει ένα μοναδικό frame το οποίο κουμπώνει και στις 3 διαστάσεις του RollFit μαξιλαριού, και με το Small, και με το Medium & με το Large. Όλες οι διαστάσεις του RollFit είναι εναλλάξιμες με όλα τα μεγέθη μασκών Eson.
 • Εύκολος Καθαρισμός: Εύκολος καθαρισμός, χάρη στην εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των μερών της μάσκας. Το κλιπάκι του frame της μάσκας, επιτρέπει την εύκολη και ταχεία επανασυναρμολόγηση του μαξιλαριού (cushion) στο σκελετό (frame) της μάσκας.
 • Κεφαλοδέτης ErgoFit: Ευκολοφόρετος και ελαφρύς κεφαλοδέτης ErgoFit, προσαρμόζεται απολύτως στις κινήσεις σας κατά τη διάρκεια του ύπνου, είναι σχεδιασμένος στο να εστιάζει το κέντρο ισορροπίας στην άνω και οπίσθια θέση του κεφαλιού και στο να του επιτρέπει ελεύθερα να μετακινείται, με την ταυτόχρονη εφαρμογή των ιμάντων (straps). Ο κεφαλοδέτης ErgoFit είναι ιδανικός για πιο ανήσυχους στον ύπνο χρήστες μασκών CPAP & BiLevel.
 • Κλείσιμο Velcro: Ειδικό Velcro και ειδικά άγκιστρα ρύθμισης, επιτρέπουν τη διατήρηση των αρχικών ρυθμίσεων της μάσκας, δεν χρειάζεται να ξαναρυθμίζετε τα στραπ σας κάθε φορά που ξεκινάτε την θεραπεία και ξαναφοράτε τη μάσκα σας.
 • Αθόρυβη Λειτουργία: Αθόρυβη λειτουργία χάρη στην άψογη στεγανοποίηση της μάσκας από το Q-Cover κάλλυμα, που βρίσκεται πάνω στο αεριζόμενο elbow. Το Q-Cover εξασφαλίζει την απόλυτα αθόρυβη λειτουργία της μάσκας. Ο αέρας εξέρχεται από τη μάσκα χωρίς να ενοχλεί τον χρήστη και τον/την σύντροφό του.
 • 360° Elbow: 360° περιστρεφόμενο Elbow για απόλυτη ελευθερία κινήσεων, επιτρέπει την μείωση της αντίστασης της μάσκας στον κυρίως σωλήνα.
 • Συμβατότητα: Συμβατή με όλες τις συσκευές CPAP & BiPAP.

Περιλαμβάνονται:

 1. Μάσκα Eson CPAP & BiPAP με Μαξιλάρι RollFit
 2. Κεφαλοδέτης ErgoFit
 3. οδηγίες χρήσεως

Η διάσταση Small έρχεται με τον Small Κεφαλοδέτη και οι διαστάσεις Medium και Large έρχονται με τον Medium/Large Κεφαλοδέτη

Δείτε περισσότερες μάσκες, πατώντας εδώ!


Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ρινική Μάσκα CPAP με Κεφαλοδέτη F&P Eson”