Κεφαλοδέτης για μάσκες FlexiFit 405

54.99

Κεφαλοδέτης για μάσκες FlexiFit 405 Aνταλλακτικό για την ρινική μάσκα FlexiFit 405 O Κεφαλοδέτης για μάσκες FlexiFit 405 του Οίκου Fisher & Paykel. Δείτε το…

Κωδικός προϊόντος: FlexiFit 405 kefalodetis Κατηγορία:

54.99

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Κεφαλοδέτης για μάσκες FlexiFit 405 54.99

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Κωδικός προϊόντος: FlexiFit 405 kefalodetis Κατηγορία:

Περιγραφή

Κεφαλοδέτης για μάσκες FlexiFit 405

Aνταλλακτικό για την ρινική μάσκα FlexiFit 405

O Κεφαλοδέτης για μάσκες FlexiFit 405 του Οίκου Fisher & Paykel.


Στη Σοφιανός Ορθοπεδικά Είδη θα βρείτε μια πλούσια γκάμα από ποιοτικά προϊόντα για οξυγονοθεραπεία: οξύμετρα, συμπυκνωτές οξυγόνου, συσκευές αναρρόφησης, συσκευές άπνοιας, CPAP, μπουκάλες οξυγόνου και νεφελοποιητές, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του ασθενή.

Δείτε περισσότερες μάσκες, πατώντας εδώ!


H ρινική CPAP μάσκα ήταν ο πιο κοινός τύπος CPAP μάσκας που χρησιμοποιείται στο σπίτι. Σε γενικές γραμμές, μια ρινική CPAP μάσκα αποτελείται από ένα πλαστικό πλαίσιο με ένα τρίγωνο ή σε σχήμα αχλαδιού μαξιλαράκι σιλικόνης. Αυτό το μαξιλάρι περιβάλλει τη μύτη πάνω από το άνω χείλος του στόματος.
Δεδομένου ότι αυτά τα μαξιλάρια σιλικόνης και gel έρχονται σε συνεχή επαφή με το πρόσωπό σας, φθείρονται και έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Οι CPAP μάσκες συνήθως χρειάζεται να αντικαθίστανται κάθε έξι έως οκτώ μήνες, επειδή τα έλαια από το δέρμα φθείρουν το τμήμα της σιλικόνης.
Πολλά μοντέλα επιτρέπουν σε τμήματα της μάσκας CPAP όπως το τμήμα της σιλικόνης, να αντικατασταθεί μεμονωμένα, κάτι το οποίο βοηθά τους πελάτες να εξοικονομήσουν χρήματα από την αγορά μιας εντελώς νέας μάσκας CPAP. Πολλές μάσκες CPAP έχουν επιπλέον ανταλλακτικά όπως ιμάντες κεφαλής και μαξιλαράκια μετώπου.

1 κριτική για Κεφαλοδέτης για μάσκες FlexiFit 405

5 αστέρια
0%
4 αστέρια
0%
3 αστέρια
100%
2 αστέρια
0%
1 αστέρι
0%
  1. 3 out of 5

    Stavros Emmanouilidis (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

Προσθήκη μίας αξιολόγησης