Αεροθάλαμος Aerochamber HC MV

20.00

Αεροθάλαμος Aerochamber HC MV. Eιδικά σχεδιασμένος για χρήση σε διασωληνωμένους ασθενείς! Ο Αεροθάλαμος Aerochamber HC MV προσφέρει συνεχή…

Κωδικός προϊόντος: Aerochamber HC MV Κατηγορία:

20.00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Αεροθάλαμος Aerochamber HC MV 20.00

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Κωδικός προϊόντος: Aerochamber HC MV Κατηγορία:

Περιγραφή

Αεροθάλαμος Aerochamber HC MV

Eιδικά σχεδιασμένος για χρήση σε διασωληνωμένους ασθενείς!

Ο Αεροθάλαμος Aerochamber HC MV προσφέρει συνεχή και άνετη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής σε ασθενείς ενώ βρίσκονται διασωληνωμένοι.

Ενδείξεις:

Ο αεροθάλαμος για διασωληνωμένους ασθενείς AeroChamber HC MV του οίκου Trudell Medical International, αποτελεί αποδεδειγμένo πρότυπο για τη χορήγηση αεροζόλ για αυτή την κατηγορία ασθενών. Τα χαρακτηριστικά του συστήματος ωφελούν τους ασθενείς που χρειάζονται θεραπεία με αεροζόλ, ενώ βρίσκονται διασωληνωμένοι. Η χορήγηση του φαρμάκου στους πνεύμονες βελτιστοποιείται, μειώνοντας παράλληλα τo κόστος, τις παρενέργειες και τις δυσκολίες χειρισμού.

Πλεονεκτήματα:

  • Ο διαφανής αεροθάλαμος επιτρέπει την οπτική του αεροζόλ
  • Η υποδοχή του επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή σε ενδοτραχειακό ή σωλήνα τραχειοστομίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο χείλος του κυκλώματος ή να συνδεθεί απ’ ευθείας στον ενδοτραχειακό σωλήνα.
  • Αποτελεί αποδεδειγμένο πρότυπο για τη χορήγηση φαρμάκων τύπου αεροζόλ σε διασωληνωμένους ασθενείς. Είναι σχεδιασμένο για χρήση σε διασωληνωμένους ασθενείς μέσω ασκού ανάνηψης (ambu) ή κυκλώματος εξαερισμού μέσω τραχειακού ή ενδοτραχειακού σωλήνα (ET tube).
  • Η απλοποίηση του συστήματος έχει ως αποτέλεσμα λιγότερο χρόνο και κόστος σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα νεφελοποίησης για ασθενείς όλων των ηλικιών
  • Είναι κλινικά αποδεδειγμένο σε εφαρμογές τόσο σε ενήλικες όσο και σε βρέφη. Σε μια έρευνα, (Wildhaber et al), χρησιμοποιώντας ένα παιδιατρικό κύκλωμα νεφελοποίησης και HFA Salbutamol, αποδείχτηκε ότι το AeroChamber HC MV χορήγησε το 27,2 % της εκπεμπόμενης δόσης έναντι 5,4 % της άλλης συσκευής χωρίς αεροθάλαμο
  • Ζωτικά αναγκαίο στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ)

Για να δείτε περισσότερους αεροθάλαμους στην κατηγορία Συσκεύες Άπνοιας – CPAP – Μάσκες, πατήστε εδώ!


Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αεροθάλαμος Aerochamber HC MV”