Μπαλάκι Ασκήσεων Φυσικοθεραπείας Αφρολέξ MSD

2.003.50

Μπαλάκι Ασκήσεων Φυσικοθεραπείας Αφρολέξ MSD Μαλακό στην αφή, ειδικά σχεδιασμένο για ασκήσεις αποκατάστασης και ενδυνάμωσης των δακτύλων, των χεριών και του

Κωδικός προϊόντος: AC-3168/AC-3169 Κατηγορία:

2.003.50

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: AC-3168/AC-3169 Κατηγορία:

Περιγραφή

Μπαλάκι Ασκήσεων Φυσικοθεραπείας Αφρολέξ MSD

Χρησιμοποιείται επίσης για την καταπολέμηση του stress.

Μαλακό στην αφή, το Μπαλάκι Ασκήσεων Φυσικοθεραπείας είναι ειδικά σχεδιασμένο για ασκήσεις αποκατάστασης και ενδυνάμωσης των δακτύλων, των χεριών και του καρπού.

Όταν πιάσετε ένα αντικείμενο, χρησιμοποιείτε τους μύες από τους αγκώνες σας μέχρι τα δάχτυλά σας. Η αύξηση της δύναμης της λαβής σας μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να δυναμώσετε τη χειραψία σας και να κάνετε ευκολότερη τη μεταφορά βαρέων φορτίων. Η καλή δύναμη λαβής μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κρατήσετε τους μυς του βραχίονα σας ισχυρούς και υγιείς. Για να αυξήσετε τη δύναμη πιασίματος, χρησιμοποιήστε μια Λαβή Εκγύμνασης ή ένα μπαλάκι.

Διάμετρος:

  • 6.5 cm (κωδ. AC – 3168)
  • 9 cm (κωδ. AC – 3169)

Στη Σοφιανός Ορθοπεδικά Είδη (Αθήνα – Αγία Παρασκευή), στην κατηγορία Είδη Άσκησης & Φυσικοθεραπείαςστα Είδη Φυσικοθεραπείας θα βρείτε επώνυμα, ποιοτικά προϊόντα όπως: πεταλιέρα άσκησης της MSDMSD Στρώμα Γυμναστικής και Λάστιχο Γυμναστικής  αλλά και πολλά άλλα είδη. Όλα με την εγγύηση ποιότητας της Σοφιανός Ορθοπεδικά είδη!


Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μπαλάκι Ασκήσεων Φυσικοθεραπείας Αφρολέξ MSD”