☏ Καλέστε μας

Πορτοκαλί Διάδρομος Παραλίας

11159

Κωδικός προϊόντος: 0805312 Κατηγορία:

Ο πορτοκαλί διάδρομος παραλίας είναι κατάλληλος για χρήση σε παραλία αλλά και σε πισίνα καθώς προσφέρει άνεση και μεταφορά των ασθενών!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν

11159

default

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Πορτοκαλί Διάδρομος Παραλίας 11159

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.


Περιγραφή

Πορτοκαλί Διάδρομος Παραλίας

Ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος μεταφοράς!

Ο πορτοκαλί διάδρομος παραλίας δημιουργεί ένα εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς από τη παραλία στη θάλασσα λόγω του σχεδιασμού του. Ο διάδρομος παραλίας παρέχει μια άνεση στη μεταφορά των ασθενών με αναπηρία λόγω της κατασκευής του.

Χαρακτηριστικά:

  • Μήκος: 100 cm
  • Πλάτος: 50 cm
  • Ύψος: 10 cm
  • Μέγιστο στατικό βάρος: 5 τόνοι/m2
  • Μέγιστο βάρος: 1 τόνος/ τεμάχιο
  • Βάρος προϊόντος: 5 Kg

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των επιμέρους τμημάτων του διαδρόμου δεν περιέχουν τοξικές ουσίες. Τα επιμέρους τμήματα του διαδρόμου δεν επηρεάζονται από το νερό της θάλασσας ούτε από τις ακτίνες του ήλιου.

Καθαρισμός μετά από την χρήση

Ο πορτοκαλί διάδρομος παραλίας μετά από κάθε χρήση πρέπει να καθαρίζεται με ένα ήπιο απορρυπαντικό για να τo προστατεύσει από τους λεκέδες, την άμμο και τη σκόνη. Μία ακόμα λύση για καθαρισμό είναι με ζεστό νερό ανακατεμένο με ήπιο σαπούνι και μετά πρέπει να τον σκουπίζεται καλά.

Αποθήκευση του διαδρόμου

Η αποθήκευση είναι απλή και εύκολη αφού μπορεί να τοποθετηθεί το κάθε επιμέρους τμήμα του διαδρόμου πάνω στο άλλο. Τοποθετήστε τις στοίβες των επιμέρους τμημάτων του σε μέρος χωρίς υγρασία.

Δείτε περισσότερα προϊόντα για αμαξίδια θαλάσσης, πατώντας εδώ!  


Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Πορτοκαλί Διάδρομος Παραλίας”