Αναπηρικό Αμαξίδιο Ενισχυμένο RECLINING με Δοχείο 0806062

206.99

Αναπηρικό Αμαξίδιο Ενισχυμένο RECLINING με Δοχείο 0806062 Σφραγίδα Ποιότητας MobiakCare! Το Αναπηρικό Αμαξίδιο Ενισχυμένο RECLINING με Δοχείο


Περιγραφή

Αναπηρικό Αμαξίδιο Ενισχυμένο RECLINING με Δοχείο 0806062

Σφραγίδα Ποιότητας MobiakCare!

Το Αναπηρικό Αμαξίδιο Ενισχυμένο RECLINING με Δοχείο 0806062 έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες σας από την Mobiakcare! Με ανακλινόμενη πλάτη από 90° έως 180° και δοχείο τουαλέτας. Πτυσσόμενα πλαϊνά και ανυψούμενα υποπόδια και άλλα πολλα χαρακτηριστικά δίνουν οι υψηλές προδιαγραφές όπου σχεδιάστηκε αυτό το αμαξίδιο.

Xαρακτηριστικά:

 • Εγγύηση: 2 έτη.
 • Με αποσπώμενα πλαϊνά και ανυψούμενα/αποσπώμενα υποπόδια.
 • Με συμπαγείς τροχούς πίσω.
 • Με ενισχυμένους τροχούς μπροστά
 • Βοηθητικά ροδάκια αντι-ανατροπής
 • Με δοχείο & συρταρωτό κάθισμα για εύκολη χρήση.
 • Πλήρη ανάκληση της πλάτης
 • Αποσπώμενο στήριγμα κεφαλής
 • Χρώμα : Ανθρακί (σφυρήλατο)
 • Πλάτος Καθίσματος: 44cm
 • Βάθος Καθίσματος: 45cm
 • Εξωτερικό Πλάτος: 69cm
 • Μέγιστο Βάρος Χρήστη : 100kg.
 • Βάρος: 28Kgr
 • Διάμετρος Πίσω Ρόδας: 24»
 • Διάμετρος Μπροστά Ρόδας: 8»
 • Ατσάλινος Σκελετός

Δείτε περισσότερα αμαξίδια ειδικού τύπου, πατώντας εδώ!


Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αναπηρικό Αμαξίδιο Ενισχυμένο RECLINING με Δοχείο 0806062”


Πως να διαλέξετε το σωστό χειροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο;

Υπάρχουν 4 διαφορετικές ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσουμε έτσι ώστε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή που θα ταιριάξει στην καθημερινοτητά μας:

 1. Ο χρήστης θα κινείτε μόνος του ή με την βοήθεια συνοδού;
 2. Θέλετε να χρησιμοποιείτε το αμαξίδιο και σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους; Μήπως το θέλετε μόνο για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο;
 3. Έχετε κάποιο πέρασμα (πόρτα, ασανσέρ...) ή τμήμα του σπιτιού σας που να είναι στενό; Αν ναι, μετρήστε το πλάτος του!
 4. Ποιό είναι το βάρος του χρήστη;

Απαντώντας στις παραπάνω ερωτήσεις;

1. Αν θέλουμε να κινούμαστε μόνοι μας τότε θα πρέπει να πάμε σε αμαξίδια με μεγάλες πίσω ρόδες για να έχουμε την δυνατότητα της αυτόνομης κίνησης. (Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι όσο πιο ποιοτικά κατασκευασμένο σε υλικό αλλά και εργονομικό σχεδιασμό είναι ένα αμαξίδιο, τόσο μεγαλύτερη ευκολία στην κινησή του μας προσφέρει!) Αν βέβαια υπάρχει συνοδός συνεχώς για βοήθεια στην μετακίνηση μας τότε μπορούμε κάλλιστα να πάμε σε αμαξίδιο με μικρομεσαίες ρόδες.

2. Αν θέλουμε το αμαξίδιο και για εξωτερικούς χώρους τότε πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι εξυπηρετούν μόνο αυτά που είναι με μικρομεσαίες ή μεγάλες ρόδες και όχι αυτα που είναι με μικρές! Επίσης τα αμαξίδια με μεγάλες ρόδες προσφέρουν ελαφρώς μεγαλύτερη ευκολία στο να ανεβάσουμε, με την βοήθεια συνοδού, ένα αμαξίδιο σε πεζοδρόμια ή υψώματα. Αν θέλουμε το αμαξίδιο για εσωτερικούς μόνο χώρους τότε μπορούμε να διαλέξουμε οποιοδήποτε ταιριάζει στις απαντήσεις των υπολοίπων ερωτήσεων.

3. Πρέπει πάντα να διαλέξουμε ένα αμαξίδιο που πρώτα από όλα εξυπηρετεί στον χώρο μας. Έτσι είναι σημαντικό να ξέρουμε το πλάτος του μικρότερου περάσματος μέσα ή έξω από τους χώρους που θα χρησιμοποιούμε έτσι ώστε να διαλέξουμε ένα αμαξίδιο με συνολικό πλάτος μικρότερο από αυτό που μετρήσαμε!

4. Το κάθε αναπηρικό αμαξίδιο έχει διαφορετικές προδιαγραφές με την πλειονότητα αυτών να έχει αντοχή βάρους 100kg. Aναλόγως όμως με αυτό που χρειαζόμαστε υπάρχουν και διαφορετικού βάρους αντοχής αμαξίδια.

Με τουαλέτα ή χωρίς;

Είναι η δύσκολη η μετακινησή σας προς το μπάνιο;

Mπορείτε να διαλέξετε ένα αμαξίδιο που φέρει δοχείο τουαλέτας για άμεση χρήση, όποτε αυτό χρειαστεί! Το δοχείο είναι προσθαφαιρούμενο και εύκολο στη πλύση του.

Επιπλέον επιλογές

Επιπλέον επιλογές που υπάρχουν και πρέπει να γνωρίζετε πριν διαλέξετε ένα αμαξίδιο που θα σας ταιριάξει απόλυτα είναι:

 • Προσθαφαιρούμενα πλαϊνα
 • Προσθαφαιρούμενα υποπόδια
 • Ρυθμιζόμενα υποπόδια σε γωνία
 • Φρένα συνοδού (για γρήγορο και εύκολο σταμάτημα από τον συνοδό)
 • Ανακλινόμενη Πλάτη
 • Προσθαφαιρούμενες πίσω ρόδες (για εύκολη αποθήκευση του αμαξιδίου σε ένα αμάξι)
 • Ζώνη ασφάλειας

[sc name="prodxy"]
<p><div class="woocommerce xy"><ul class="products columns-4"> <li class="sales-flash-overlay woocommerce-text-align-center wc-related-upsell-columns-5 wc-related-upsell-tablet-columns-2 wc-related-upsell-mobile-columns-1 do-quantity-buttons tm-no-options product type-product post-3753 status-publish first instock product_cat-7408 product_tag-4971 product_tag-1062 product_tag-2479 product_tag-2483 product_tag-2481 product_tag-2942 product_tag-2480 has-post-thumbnail taxable shipping-taxable purchasable product-type-simple"> <a href="https://sofianos-orthopedika.gr/αναπηρικά-αμαξίδια/αμαξίδια-ενηλίκων/χειροκίνητα-αναπηρικά-αμαξίδια/anapiriko-amaksidio-enisxumeno-reclining-doxeio/" class="woocommerce-LoopProduct-link woocommerce-loop-product__link"><span class="gtm4wp_productdata" style="display:none; visibility:hidden;" data-gtm4wp_product_id="0806062" data-gtm4wp_product_name="Αναπηρικό Αμαξίδιο Ενισχυμένο RECLINING με Δοχείο 0806062" data-gtm4wp_product_price="206.99" data-gtm4wp_product_cat="Χειροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια" data-gtm4wp_product_url="https://sofianos-orthopedika.gr/αναπηρικά-αμαξίδια/αμαξίδια-ενηλίκων/χειροκίνητα-αναπηρικά-αμαξίδια/anapiriko-amaksidio-enisxumeno-reclining-doxeio/" data-gtm4wp_product_listposition="1" data-gtm4wp_productlist_name="General Product List" data-gtm4wp_product_stocklevel="" data-gtm4wp_product_brand=""></span><div class="wc-product-image"><div class="inside-wc-product-image"><img width="175" height="175" src="https://sofianos-orthopedika.gr/wp-content/uploads/2013/07/anapiriko-amaksidio-reclining-me-doxeio-175x175.jpg" class="attachment-woocommerce_thumbnail size-woocommerce_thumbnail" alt="anapiriko-amaksidio-reclining-me-doxeio" srcset="https://sofianos-orthopedika.gr/wp-content/uploads/2013/07/anapiriko-amaksidio-reclining-me-doxeio-175x175.jpg 175w, https://sofianos-orthopedika.gr/wp-content/uploads/2013/07/anapiriko-amaksidio-reclining-me-doxeio-100x100.jpg 100w, https://sofianos-orthopedika.gr/wp-content/uploads/2013/07/anapiriko-amaksidio-reclining-me-doxeio-150x150.jpg 150w, https://sofianos-orthopedika.gr/wp-content/uploads/2013/07/anapiriko-amaksidio-reclining-me-doxeio-300x300.jpg 300w, https://sofianos-orthopedika.gr/wp-content/uploads/2013/07/anapiriko-amaksidio-reclining-me-doxeio-180x180.jpg 180w, https://sofianos-orthopedika.gr/wp-content/uploads/2013/07/anapiriko-amaksidio-reclining-me-doxeio-90x90.jpg 90w" sizes="(max-width: 175px) 100vw, 175px" /></div></div><h2 class="woocommerce-loop-product__title">Αναπηρικό Αμαξίδιο Ενισχυμένο RECLINING με Δοχείο 0806062</h2> <span class="price"><span class="woocommerce-Price-amount amount">206.99<span class="woocommerce-Price-currencySymbol">&euro;</span></span></span> </a></li> </ul> </div></p>