☏ Καλέστε μας

Αναπηρικό Αμαξίδιο Απλού Τύπου ACTION 1NG

32000

Κωδικός προϊόντος: ACTION 1 NG Κατηγορία:

Αναπηρικό Αμαξίδιο Απλού Τύπου ACTION 1 NG.Το Action1NG σχεδιάστηκε για βέλτιστη ευελιξία , είτε χρησιμοποιείται με ώθηση είτε αυτοκινούμενες ,σε  εσωτερικό χώρο ή έξω . Παραμένει ευκίνητο ακόμα και σε στενούς χώρους ή πολυσύχναστες περιοχές, λόγω των μικρών διαστάσεων και μικρού μεγέθους του πλαισίου . Πλέον , χάρη στο ενιαίο crossbar σύστημα του,  και με τους quick release πίσω τροχούς του , το Action1NG είναι εύκολο στο χειρισμό, τη μεταφορά και την αποθήκευση . Απλά βγάλτε τους πίσω τροχούς και διπλώστε το!…

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν

32000

Εκκαθάριση

15


Περιγραφή

Αναπηρικό Αμαξίδιο Απλού Τύπου ACTION 1NG

Μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε χρήστη!

To Αμαξίδιο Απλού Τύπου ACTION 1 αν και κατασκευασμένο από ατσάλι, παραμένει μια πολύ ελαφριά καρέκλα, εξαιρετικής ποιότητας. Ο σταθερός κορμός, που χρησιμοποιείται στη σειρά  Action NG, κάνει το αμαξίδιο πολύ σταθερό και κατά συνέπεια πολύ ευκίνητο.Το Action 1 NG είναι διαθέσιμο με σταθερά χαρακτηριστικά για άμεση παράδοση, αλλά υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης διάφορων αξεσουάρ.

Αν ψάχνετε για ένα αμαξίδιο υψηλής ποιότητας, που είναι ταυτόχρονα πρακτικό, οικονομικό και άνετο, τότε το Action 1 NG είναι ιδανικό!

Το Action 1 NG σχεδιάστηκε για βέλτιστη ευελιξία , είτε χρησιμοποιείται με ώθηση είτε αυτοκινούμενo ,σε  εσωτερικό χώρο ή έξω . Παραμένει ευκίνητο ακόμα και σε στενούς χώρους ή πολυσύχναστες περιοχές, λόγω των μικρών διαστάσεων και μικρού μεγέθους του πλαισίου. Πλέον, χάρη στο ενιαίο crossbar σύστημα του και με τους quick release πίσω τροχούς του, το Action 1NG είναι εύκολο στο χειρισμό, τη μεταφορά και την αποθήκευση . Απλά βγάλτε τους πίσω τροχούς και διπλώστε το!

Φέρει επιπλέον:

 1. quick release ρόδες
 2. αφαιρούμενα υποπόδια
 3. θήκη μπαστουνιού
 4. θήκη στατω ορού

Χαρακτηριστικά:

 • Πλάτος καθίσματος: 40,5 /43 /45,5 /48 /50,5 cm
 • Βάθος: 42,5 cm
 • Κλίση καθίσματος:
 • Ύψος καθίσματος: 45 /50 cm
 • Ύψος πλάτης: 41 cm
 • Κλίση υποποδίου: 80°/0° ως 80°
 • Μήκος υποποδίου: 33εκ.-45,5 cm
 • Ολικό ύψος: 86,5 / 91,5 cm
 • Κλίση ανάβασης: 22°
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 127kg
 • Χρώμα: ασημί, ασημί/μπλε
 • Εγγύηση: 2 έτη

Ολικό πλάτος:

 1. μικρές ρόδες (transit):  + 17,5 εκ.
 2. μεγάλες ρόδες: + 21,5εκ.

Ολικό πλάτος (κλειστό):

 1. μικρές ρόδες (transit): 26,5εκ
 2. μεγάλες ρόδες: 31,5εκ.

Ολικό μήκος:

 1. μικρές ρόδες (transit): 92,5εκ
 2. μεγάλες ρόδες: 104,5εκ.

Βάρος αμαξιδίου:

 1. μικρές ρόδες (transit): 16,3 kg
 2. μεγάλες ρόδες: 16,5kg

Η έκδοση transit είναι διαθέσιμη με συμπαγείς ρόδες 12’’.

invacare U.S.A ddfMade In France

Δείτε περισσότερα χειροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια, πατώντας εδώ!

 


Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αναπηρικό Αμαξίδιο Απλού Τύπου ACTION 1NG”

Πως να διαλέξετε το σωστό χειροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο;

Υπάρχουν 4 διαφορετικές ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσουμε έτσι ώστε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή που θα ταιριάξει στην καθημερινοτητά μας:

 1. Ο χρήστης θα κινείτε μόνος του ή με την βοήθεια συνοδού;
 2. Θέλετε να χρησιμοποιείτε το αμαξίδιο και σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους; Μήπως το θέλετε μόνο για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο;
 3. Έχετε κάποιο πέρασμα (πόρτα, ασανσέρ...) ή τμήμα του σπιτιού σας που να είναι στενό; Αν ναι, μετρήστε το πλάτος του!
 4. Ποιό είναι το βάρος του χρήστη;

Απαντώντας στις παραπάνω ερωτήσεις;

1. Αν θέλουμε να κινούμαστε μόνοι μας τότε θα πρέπει να πάμε σε αμαξίδια με μεγάλες πίσω ρόδες για να έχουμε την δυνατότητα της αυτόνομης κίνησης. (Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι όσο πιο ποιοτικά κατασκευασμένο σε υλικό αλλά και εργονομικό σχεδιασμό είναι ένα αμαξίδιο, τόσο μεγαλύτερη ευκολία στην κινησή του μας προσφέρει!) Αν βέβαια υπάρχει συνοδός συνεχώς για βοήθεια στην μετακίνηση μας τότε μπορούμε κάλλιστα να πάμε σε αμαξίδιο με μικρομεσαίες ρόδες.

2. Αν θέλουμε το αμαξίδιο και για εξωτερικούς χώρους τότε πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι εξυπηρετούν μόνο αυτά που είναι με μικρομεσαίες ή μεγάλες ρόδες και όχι αυτα που είναι με μικρές! Επίσης τα αμαξίδια με μεγάλες ρόδες προσφέρουν ελαφρώς μεγαλύτερη ευκολία στο να ανεβάσουμε, με την βοήθεια συνοδού, ένα αμαξίδιο σε πεζοδρόμια ή υψώματα. Αν θέλουμε το αμαξίδιο για εσωτερικούς μόνο χώρους τότε μπορούμε να διαλέξουμε οποιοδήποτε ταιριάζει στις απαντήσεις των υπολοίπων ερωτήσεων.

3. Πρέπει πάντα να διαλέξουμε ένα αμαξίδιο που πρώτα από όλα εξυπηρετεί στον χώρο μας. Έτσι είναι σημαντικό να ξέρουμε το πλάτος του μικρότερου περάσματος μέσα ή έξω από τους χώρους που θα χρησιμοποιούμε έτσι ώστε να διαλέξουμε ένα αμαξίδιο με συνολικό πλάτος μικρότερο από αυτό που μετρήσαμε!

4. Το κάθε αναπηρικό αμαξίδιο έχει διαφορετικές προδιαγραφές με την πλειονότητα αυτών να έχει αντοχή βάρους 100kg. Aναλόγως όμως με αυτό που χρειαζόμαστε υπάρχουν και διαφορετικού βάρους αντοχής αμαξίδια.

Με τουαλέτα ή χωρίς;

Είναι η δύσκολη η μετακινησή σας προς το μπάνιο;

Mπορείτε να διαλέξετε ένα αμαξίδιο που φέρει δοχείο τουαλέτας για άμεση χρήση, όποτε αυτό χρειαστεί! Το δοχείο είναι προσθαφαιρούμενο και εύκολο στη πλύση του.

Επιπλέον επιλογές

Επιπλέον επιλογές που υπάρχουν και πρέπει να γνωρίζετε πριν διαλέξετε ένα αμαξίδιο που θα σας ταιριάξει απόλυτα είναι:

 • Προσθαφαιρούμενα πλαϊνα
 • Προσθαφαιρούμενα υποπόδια
 • Ρυθμιζόμενα υποπόδια σε γωνία
 • Φρένα συνοδού (για γρήγορο και εύκολο σταμάτημα από τον συνοδό)
 • Ανακλινόμενη Πλάτη
 • Προσθαφαιρούμενες πίσω ρόδες (για εύκολη αποθήκευση του αμαξιδίου σε ένα αμάξι)
 • Ζώνη ασφάλειας