Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αντιμικροβιακά Γάντια Νιτριλίου 100 Τεμ. Abena 09.05.145

Κωδικός προϊόντος: 09.05.145 Κατηγορία: Εταιρία:

Περιγραφή

Αντιμικροβιακά γαντια νιτριλιου Abena 

Αλλάζουν τα δεδομένα στον κόσμο της πρόληψης των λοιμώξεων!

Τα Αντιμικροβιακά γαντια νιτριλιου Abena ως τα πρώτα γάντια στον κόσμο που προσφέρουν υψηλά επίπεδα αντιμικροβιακής προστασίας και παράλληλα δεν επιτρέπουν την εκχύλιση, τα αντιμικροβιακά γάντια της Abena αλλάζουν τα δεδομένα.Τα γάντια νιτριλίου της Abena είναι ένας νέος τύπος ιατρικών εξεταστικών γαντιών με ενσωματωμένη αντιμικροβιακή τεχνολογία για την καταπολέμηση των λοιμώξεων και την αντιμετώπιση της αντιμικροβιακής αντοχής.

Τα γαντια νιτριλιου της Abena εξουδετερώνουν έως και το 99,999% των επιλεγμένων βακτηρίων σε μόλις 5 λεπτά!

Χαρακτηριστικά:

 • Τύπος: ιατρικά εξεταστικά γάντια
 • Με ενσωματωμένη αντιμικροβιακή τεχνολογία για την καταπολέμηση των λοιμώξεων
 • Εξουδετερώνουν έως και το 99,999% των επιλεγμένων βακτηρίων

Πρωτοποριακή τεχνολογία μη εκχυλύσεως:

Τα αντιμικροβιακά γάντια Abena είναι τα πρώτα αντιμικροβιακά γάντια που δεν απορροφούν τα μικρόβια. Έχουν δοκιμαστεί για μη απορροφητικοτητά τους με:

 • Νερό
 • Ζεστό νερό (45 βαθμοί Κελσίου)
 • Ιδρώτας
 • Σάλιο
 • Αιθανόλη

Ιατρική: Δοκιμασμένο για τη στεγανότητα και τη δύναμη των γαντιών, αποτελεσματική στην πρόληψη της μόλυνσης μεταξύ ασθενούς και επαγγελματία υγείας, καθώς και χειρισμού διαφόρων χημειοθεραπευτικών φαρμάκων.

Εξοπλισμός ατομικής προστασίας (PPE): Δοκιμασμένο για την προστασία των χρηστών από επικίνδυνες για την υγεία ουσίες και μείγματα και επιβλαβείς βιολογικούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν πολύ σοβαρές συνέπειες ή βλάβες στην υγεία

Αποδεδειγμένο και ασφαλές για το δέρμα:

Τα αντιμικροβιακά γαντια νιτριλιου της Abena έχουν ελεγχθεί για ασφαλή χρήση σε διάφορες επαφές. Μερικές από αυτές τις δοκιμές επιβεβαιώνουν ότι το γάντι είναι:

 1. Μη ερεθιστικό
 2. Μη τοξικό
 3. Μη-κυτταροτοξικό
 4. Μη ευαισθητοποιητικό με χαμηλή πιθανότητα δερματίτιδας (που εμφανίζεται συχνά με απλά γάντια)

Φωτοδυναμική Γρήγορη Εκτέλεση Μικροβίων:

Το δραστικό συστατικό στο γάντι είναι ένας φωτοευαισθητοποιητής ο οποίος παράγει οξυγόνο απλώς όταν εκτίθεται στο φως. Αυτό το απλό οξυγόνο οξείδωνει την πρωτεΐνη και τα λιπιδία των βακτηρίων, οδηγώντας έτσι στο θάνατο των μικροβίων.

Καταστρέφει μικροοργανισμούς γρήγορα κατά την επαφή:

Ανεξάρτητοι έλεγχοι έδειξαν ότι τα περισσότερα βακτήρια που έρχονται σε επαφή θα εκτεθούν στην αντιμικροβιακή δράση και θα θανατωθούν μέσα σε μόλις πέντε λεπτά από την επαφή. Αυτή η τεχνολογική πρόοδος βασίζεται σε πολλά χρόνια διεξοδικής και πρωτοποριακής αντιμικροβιακής έρευνας.

Τελικά, τα αντιμικροβιακά γάντια της Abena συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης από μια πηγή λοίμωξης σε έναν ευαίσθητο ασθενή. Αυτή η τεχνολογία, ενσωματωμένη σε γάντια, τα οποία αποτελούν ήδη μια συνήθη πρακτική σε πολλά ιατρικά και υγειονομικά συστήματα, καταργεί την ανάγκη για πρόσθετες λύσεις και χημικές ουσίες.

Χωρίς αντίκτυπο στην βακτηριακή αντοχή:

Το δυναμικό ανάπτυξης βακτηριακής αντοχής στο ενεργό στοιχείο έχει εκτιμηθεί ως «χαμηλό». Γενικά, τα οξειδωτικά αντιμικροβιακά φάρμακα θεωρούνται ότι έχουν χαμηλή πιθανότητα ανάπτυξης αντοχής από την επιστημονική επιτροπή της ΕΕ.

Βακτηριοκτόνα Αποτελεσματικότητα:

 • MRSA 99,988% σε 5 λεπτά
 • Staphylococcus aureus 99,999% σε 5 λεπτά
 • Enterococcus faecium 99,991% σε 5 λεπτά
 • Enterococcus faecalis (VRE) 99,982% σε 5 λεπτά
 • Streptococcus pyogenes 99.946% σε 5 λεπτά
 • Klebsiella pneumoniae 96,471% σε 10 λεπτά
 • E-Coli 99,030% σε 15 λεπτά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Χρώμα: Μπλε
 • Τμχ/Συσκευασία: 100

Δείτε πώς τα Αντιμικροβιακά Νιτριλίου Γάντια της Abena φέρνουν επανάσταση στο μέλλον της πρόληψης των λοιμώξεων Είναι ένα νέο είδος ιατρικού γαντιού ιατρικής εξέτασης με ενσωματωμένη αντιμικροβιακή τεχνολογία για την καταπολέμηση της λοίμωξης και την καταπολέμηση της μικροβιακής αντοχής. Ενεργοποιημένο από το φως και το οξυγόνο είναι ικανό να σκοτώσει έως και 99,999% των μικρόβιων, παρέχοντας έτσι ένα επιπλέον ενεργό επίπεδο προστασίας στην υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο.


Κάθε χρόνο, οι λοιμώξεις που συνδέονται με την υγειονομική περίθαλψη προκαλούν άσκοπη ταλαιπωρία και αυξάνουν το ιατρικό κόστος για εκατομμύρια ασθενείς και τις οικογένειές τους σε όλο τον κόσμο. Αυτά παρατείνουν τη διαμονή σε νοσοκομεία, αυξάνουν τον κίνδυνο μετεγχειρητικών επιπλοκών και αναπηριών, αυξάνουν την αντοχή στα αντιβιοτικά και ακόμη και οδηγούν σε άσκοπους θανάτους και τεράστιες οικονομικές απώλειες στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Τα αντιμικροβιακά γαντια νιτριλιου Abena διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στη μείωση της εξάπλωσης των λοιμώξεων
Ενώ τα συμβατικά ιατρικά γάντια χρησιμεύουν μόνο ως παθητικό εμπόδιο μεταξύ των μικροβίων και των χεριών σας, τα Αντιμικροβιακά Γάντια Νιτριλίου Abena μειώνουν δραστικά τον κίνδυνο μετάδοσης λοίμωξης από μια πηγή λοίμωξης σε έναν ευαίσθητο ασθενή.

Οι κλινικές μελέτες δείχνουν ότι τα ιατρικά γάντια πληρώνουν βασικούς ρόλους στην πρόληψη της μόλυνσης, της διάδοσης και της μετάδοσης παθογόνων παραγόντων σε χώρους υγείας.

Abena Antimiclobial Gloves Χαρακτηριστικά Abena Antimicrobial Gloves

Δείτε περισσότερα προϊόντα σαν και αυτό στη κατηγορία Είδη Υγιεινής

6.80

Υπερμεγεθής Προϊόν (Δείτε τα μεταφορικά)>

Μεταφορικά Κόστη

Για Αθήνα / Πειραιά
Δωρεάν Μεταφορικά
Εκτός Αθήνα / Πειραιά
+ default€ μεταφορικά λόγω όγκου αποστολής Δείτε περισσότερα στα Μεταφορικά
Εκκαθάριση
secure-transaction
Η συναλλαγή σας είναι ασφαλής Εργαζόμαστε σκληρά για να προστατεύσουμε την ασφάλεια και το απόρρητό σας.
Το σύστημα ασφαλείας πληρωμών μας κρυπτογραφεί τις πληροφορίες σας κατά τη μετάδοση.
Δεν κοινοποιούμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας με τρίτους πωλητές και δεν πουλάμε τα στοιχεία σας σε άλλους.

Υπηρεσίες Αγορών

-Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 55€
Αν βρίσκεστε εντός Αθήνα/Πειραιά έχετε δωρεάν μεταφορικά στα περισσότερα είδη, για παραγγελίες άνω των 55€.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύει το ίδιο, εκτός των προϊόντων μεγάλου μέγεθους.
Δείτε περισσότερα στα Μεταφορικά

-4 Άτοκες δόσεις, Χωρίς Πιστωτική
Έχετε την δυνατότητα αγοράς με 4 άτοκες δόσεις, μόνο με τα στοιχεία σας, χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας, κατά το checkout, αν η παραγγελία σας είναι από 50€ έως 200€ επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής ΤΒΙ Bank.
Δείτε περισσότερα στους 'Τρόπους Πληρωμής'

-Επιστροφή Χρημάτων
Αν αλλάξατε γνώμη και το προϊόν είναι στην αρχική του κατάσταση με την συσκευασία του, μπορείτε να το επιστρέψετε ελεύθερα εντός 14 ημερών για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.
Για ελαττωματικά προϊόντα μπορείτε να τα επιστρέψετε εντός 30 ημερών από την παραλαβή.
Δείτε αναλυτικά τους όρους επιστροφής

-Εγγύηση ποιότητας ISO Medical 13485
Όλα τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα μας φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ασφάλειας και ελέγχου.
Επιπλέον πάντα γίνεται εσωτερικός έλεγχος από την ομάδα μας για την ποιότητα και αξιοπιστία κάθε προϊόντος που προσφέρουμε.

-Πολλαπλοί τρόποι πληρωμών
Πληρώστε με όποιον τρόπο σας βολεύει:
- Στο κατάστημα
- Με Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα
- Αντικαταβολή Για παραγγελίες έως 400€ - Μέσω IRIS ebanking Απευθείας μεταφορά από το ebanking σας μέσα από το checkout μας, με ένα click! - Μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης Χειροκίνητα σε ένα από τα IBAN μας που θα βρείτε μετά την ολοκλήρωση παραγγελίας ή στη σελίδα 'Τρόποι Πληρωμής' - TBI bank, πληρώστε αργότερα(Χωρίς Χρήση Πιστωτικής, μόνο με τα στοιχεία σας)4 άτοκες δόσεις για παραγγελίες από 50-200€ ή ρυθμιζόμενες δόσεις για παραγγελίες από 200-10.000€ Δείτε περισσότερα στους Τρόπους Πληρωμής

-Στην καλύτερη τιμή
Τα προϊόντα μας ενημερώνονται καθημερινά για να βρίσκονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

-Κουπόνι Έκπτωσης στην 2η παραγγελία
Μετά την πρώτη σας παραγγελία, έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε ένα κουπόνι έκπτωσης έως και 15% στην επόμενη παραγγελία σας.Αξιολογήσεις Πελατών

Πείτε μας τη γνώμη σας για το προϊόν...

Τι λέει ο υπόλοιπος κόσμος

Δεν υπάρχουν ακόμη συνεισφορές.

×

Σύνδεση

Εγγραφή

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την βελτίωση της εμπείριας πλοήγησης σας στο site, και για διαχείριση του λογαριασμού σας. Βρείτε περισσότερα στην σελίδα: πολιτική απορρήτου.

Συνέχεια ως επισκέπτης

Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή