Γιατί είναι τόσο χρήσιμα τα σαμπό εργασίας;

Για όλους τους επαγγελματίες που χρειάζονται άνεση και ποιότητα στον εργασιακό τους χώρο, η λύση είναι μία! Τα επαγγελματικά σαμπό Profi και Super Birki ανακουφίζουν από τους πόνους της πολύωρης ορθοστασίας και μειώνουν τις πιθανότητες μακροχρόνιων προβλημάτων στη μέση αλλά και τα πόδια.

Ασφάλεια, άνεση και στυλ!

  1. Ο ειδικός σχεδιασμός και η ανατομική τους σόλα απορροφούν τους κραδασμούς που καταπονούν την σπονδυλική στήλη.
  2. Άνετα στο πόδι και απολύτως σταθερά, προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή στήριξη του πέλματος, προλαμβάνοντας τυχόν τραυματισμούς και φλεγμονές της φτέρνας.
  3. Το εσωτερικό τους είναι κατασκευασμένο από φελλο-πολτό λάτεξ για να αποφεύγονται οι κάλοι και οι παραμορφωτικές παθήσεις.

Ανθεκτικότητα και συντήρηση

  1. Το υλικό κατασκευής τους είναι συγκεκριμένο, ώστε να δείχνουν ανθεκτικότητα στο νερό, τα χημικά και τα λάδια.
  2. Έχουν αποδεδειγμένη αντίσταση στα βακτήρια, τους μύκητες και τις οσμές, ενώ μπορούν ακόμη και να αποστειρωθούν σε νερό και χλωρίνη.
  3. Κρατήστε τα στα πόδια σας για πολύ καιρό με καλή συντήρηση και πλύσιμο στο χέρι στους 30°C.

Ψάχνετε την απόλυτη στήριξη ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας; Κάντε σταθερά επαγγελματικά βήματα καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας: Σαμπό Birkenstock

Γιατί είναι τόσο χρήσιμα τα σαμπό εργασίας;Γιατί είναι τόσο χρήσιμα τα σαμπό εργασίας;

Σχολιάστε

Γιάννης Αποστολόπουλος
Επικεφαλής Περιεχομένου @ Sofianos-Orthopedika (ή, πιο απλά, είμαι ο υπεύθυνος για τη διασφάλιση ότι κάθε ανάρτηση που δημοσιεύουμε είναι χρήσιμη, έγκυρη και καλά ερευνημένη).
facebook profile - john aps