Αντιμετωπίστε τον πόνο στα πόδια με τα ανατομικά πέλματα!

Αντιμετωπίστε τον πόνο στα πόδια με τα ανατομικά πέλματα!

Ένας από τους πιο συχνούς πόνους στο ανθρώπινο σώμα είναι αυτός στο πέλμα των ποδιών. Η καταπόνησή του είναι καθημερινή, ενώ σύμφωνα με έρευνες ένας στους δέκα ανθρώπους υποφέρει μια φορά στη ζωή του από πόνο στα πέλματα.

Οι ενοχλήσεις στα πέλματα είναι συχνό φαινόμενο και οι αιτίες, που τις προκαλούν, απλές. Για παράδειγμα η έντονη φυσική δραστηριότητα, τα ακατάλληλα υποδήματα και η πολύωρη ορθοστασία είναι κάποιοι από τους παράγοντες που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία τους. Πολλές φορές, όταν δεν υπάρχει η κατάλληλη πρόληψη, τα προβλήματα επηρεάζουν και άλλα σημεία του σώματος, όπως είναι τα γόνατα και η σπονδυλική στήλη! Η χρήση ανατομικών πελμάτων στα παπούτσια, αποτελεί την πιο οικονομική λύση για την αντιμετώπιση ή τον περιορισμό των ενοχλήσεων.

Άνεση στο περπάτημα και ανακούφιση του πόνου!

  1. Είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν μέγιστη στήριξη στην καμάρα των ποδιών
  2. Η μαλακή κατασκευή τους αποτελείται από υλικά υψηλής τεχνολογίας
  3. Προσαρμόζονται εύκολα στα πόδια και στα υποδήματα
  4. Απορροφούν τους κραδασμούς και μειώνουν την πίεση που ασκείται στα πόδια και την σπονδυλική στήλη
  5. Προσφέρουν ομοιόμορφη κατανομή των φορτίων του πέλματος
  6. Πλένονται στο χέρι και είναι ιδανικά για βάδιση, άσκηση και εργασία

Η φροντίδα των ποδιών είναι μια διαδικασία που συχνά αμελούμε. Παρόλα αυτά, κρίνεται απαραίτητη για να ανακουφίσει τα άκρα μας, ενώ μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα με την χρήση των ανατομικών πελμάτων! Εδώ, θα βρείτε τα ιδανικά για τις δικές σας ανάγκες.

anatomiko-pelma-kamaras-sofianos-orthopedika      patos-dermatinos-saluber-sofianos-orthopedika    patos-silikonis-oppo-sofianos-orthopedika

Σχολιάστε

Γιάννης Αποστολόπουλος
Επικεφαλής Περιεχομένου @ Sofianos-Orthopedika (ή, πιο απλά, είμαι ο υπεύθυνος για τη διασφάλιση ότι κάθε ανάρτηση που δημοσιεύουμε είναι χρήσιμη, έγκυρη και καλά ερευνημένη).
facebook profile - john aps