Πιεσοθεραπεία: η σύμμαχός σας στο αδυνάτισμα και την ευεξία!

Πιεσοθεραπεία: η σύμμαχός σας στο αδυνάτισμα και την ευεξία!

Ποια είναι τα οφέλη της πιεσοθεραπείας;

Χρήσιμη για ιατρική αλλά και αισθητική φροντίδα, η αντλία πιεσοθεραπείας διευκολύνει την κυκλοφορία αίματος και λεμφικού υγρού, για να φτάσουν ακόμη και στις πιο αδύναμες περιοχές των χεριών και των ποδιών. Η συνεχής πίεση ανακουφίζει το οίδημα και τον πόνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ελαφριά και πρακτική αντλία πιεσοθεραπείας για ιατρικούς αλλά και αισθητικούς λόγους – όπως είναι τα φλεβικά προβλήματα, το πρήξιμο, οιδήματα από ρευματισμούς, σύσφιξη, αδυνάτισμα αλλά και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

Πείτε τέλος στα λεμφικά και φλεβικά προβλήματα!

Ταλαιπωρείστε από χρόνια φλεβική ανεπάρκεια και λεμφοίδημα; Η απάντηση βρίσκεται στην πιεσοθεραπεία. Η κακή αγγειακή κυκλοφορία μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, αλλά πλέον μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα και γρήγορα στο σπίτι. Επηρεάζει ανθρώπους κάθε ηλικίας, ενώ αν δεν θεραπευτεί έγκαιρα μπορεί να προκαλέσει σοβαρότερα προβλήματα υγείας. Η πιεσοθεραπεία βοηθά στην καλή λειτουργία του κυκλοφορικού και παράλληλα καταπολεμά την κατακράτηση υγρών.

Αίσθηση πρηξίματος;

Η κατακράτηση υγρών είναι μια πολύ ενοχλητική κατάσταση που προκαλεί αύξηση βάρους και αίσθηση πρηξίματος. Αποχαιρετίστε μια και καλή αυτή τη δυσάρεστη αίσθηση! Χάρη στο απαλό μασάζ που ασκείται στο σώμα από τη συσκευή πιεσοθεραπείας τονώνεται το μυϊκό σύστημα και προάγεται η καλύτερη λειτουργία του κυκλοφορικού. Με τη βοήθειά της θα μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε τη λεμφική κυκλοφορία, η οποία όταν μπλοκάρεται προκαλεί κατακράτηση υγρών και κυτταρίτιδα.

piesotherapeia-sofianos-orthopedika-2

Τι είναι το λεμφοίδημα;

Το λεμφοίδημα οφείλεται στη διόγκωση (πρήξιμο) μιας περιοχής λόγω συγκέντρωσης λέμφου στους μαλακούς ιστούς του σώματος, συνήθως άνω ή κάτω άκρου. Η αιτία δεν είναι απαραίτητα η κακή διατροφή και η έλλειψη σωματικής άσκησης. Εάν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα το μέγεθος των άκρων μπορεί ακόμη και να τετραπλασιαστεί!

Πώς αντιμετωπίζεται;

Η αντλία πιεσοθεραπείας είναι η ιδανική λύση για την καταπολέμηση των λεμφοιδημάτων και των φλεβικών προβλημάτων. Είναι εύκολη στη χρήση και άριστη επιλογή για θεραπεία στο σπίτι. Το απαλό μασάζ και η ενδογενής πίεση βοηθούν στην ομαλή κυκλοφορία του αίματος. Η πίεση ξεκινά από το πιο απομακρυσμένο και κινείται προς το πιο κοντινό στην καρδιά σημείο. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η ροή του αίματος. Για ιατρικά και αισθητικά προβλήματα, η πιεσοθεραπεία προσφέρει τη λύση.

Ψάχνετε την ιδανική συσκευή πιεσοθεραπείας;

Σχολιάστε

Γιάννης Αποστολόπουλος
Επικεφαλής Περιεχομένου @ Sofianos-Orthopedika (ή, πιο απλά, είμαι ο υπεύθυνος για τη διασφάλιση ότι κάθε ανάρτηση που δημοσιεύουμε είναι χρήσιμη, έγκυρη και καλά ερευνημένη).
facebook profile - john aps