Ανατομικό μαξιλάρι:  Στηρίζει σωστά τον αυχένα και χαρίζει τον τέλειο ύπνο!

Ανατομικό μαξιλάρι: Στηρίζει σωστά τον αυχένα και χαρίζει τον τέλειο ύπνο!

Πιστεύετε ότι ένα ανατομικό στρώμα είναι αρκετό για να σας χαρίσει έναν αναπαυτικό και ξεκούραστο ύπνο;  Μπορεί το  στρώμα να αγκαλιάζει  τον κορμό  όμως, για τη σωστή στήριξη του σημαντικότερου ίσως μέρους του σώματός μας  – του αυχένα και του κεφαλιού –  χρειάζεται  το κατάλληλο ανατομικό μαξιλάρι.

Η καμπύλη του αυχένα είναι από τις πιο ευαίσθητες περιοχές της σπονδυλικής στήλης του ανθρώπου και, συχνά,  η περιοχή που καταπονείται περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα να συνιστά αιτία για πονοκεφάλους, καταπονήσεις, ενοχλήσεις, πιασίματα και γενικότερο αίσθημα κόπωσης.

Το κατάλληλο  ανατομικό μαξιλάρι ύπνου αγκαλιάζει και στηρίζει σωστά την ευαίσθητη καμπύλη του αυχένα, υποστηρίζοντας τη σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης ενώ  προλαμβάνει   αυχεναλγίες, πονοκέφαλο και πόνο στους ώμους. Επιπλέον,  ανακουφίζει  την περιοχή,  χαρίζοντάς σας  έναν χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο!

sofianos μαξιλάρι ανατομικό

Η  Σοφιανός Ορθοπεδικά Είδη  έχει την ιδανική,  εξειδικευμένη πρόταση που προσφέρει βέλτιστη ποιότητα ύπνου και άριστα επίπεδα ατομικότητας. Το ανατομικό μαξιλάρι ύπνου Comfort δημιουργήθηκε με τη βοήθεια φυσιοθεραπευτών, διασφαλίζοντας έτσι  το γεγονός ότι προσαρμόζεται ακριβώς στο σχήμα του αυχένα και του κεφαλιού σας, παρέχοντάς απόλυτη στήριξη αλλά και ανακούφιση στους μύες του αυχένα και των ώμων. Πιο συγκριμένα το ανατομικό μαξιλάρι ύπνου Comfort:

  • Είναι κατασκευασμένο από υλικό Visco,  Elastic πολυουρεθάνη -Memory Foam και προσαρμόζεται στο σχήμα του αυχένα, μειώνοντας την καταπόνησή του κατά τη διάρκεια του ύπνου
  • Έχει ανατομικό σχήμα με διαφορετική ανύψωση στις δύο πλευρές, προκειμένου ο χρήστης να επιλέξει αυτή που του προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ανακούφιση
  • Βοηθά στη χαλάρωση των καταπονημένων μυών του αυχένα καθώς η πίεση κατανέμεται ισομερώς
  • Είναι επενδυμένο με βαμβακερό ύφασμα 100 % υποαλλεργικό, το οποίο αφαιρείται με φερμουάρ και πλένεται (30ο C)
  • Είναι ένα μαξιλάρι στήριξης και συνίσταται για αυτούς που επιθυμούν όχι μόνο έναν καλύτερο νυχτερινό ύπνο, αλλά χρειάζονται επίσης και μια πιο θεραπευτική θέση ύπνου.
  • Ο σχεδιασμός διπλού λοβού στηρίζει την καμπύλη που δημιουργείται από το κεφάλι, τον αυχένα και τους ώμους, έτσι ώστε να ευθυγραμμιστεί σωστά με τη σπονδυλική σας στήλη και να σας χαρίσει ένα τέλειο αναπαυτικό ύπνο.

Τα ανατομικά μαξιλάρια ύπνου διατίθεται σε διάφορα μεγέθη για να επιλέξετε το κατάλληλο ανάλογα με το ύψος του χρήστη.

Σχολιάστε

Γιάννης Αποστολόπουλος
Επικεφαλής Περιεχομένου @ Sofianos-Orthopedika (ή, πιο απλά, είμαι ο υπεύθυνος για τη διασφάλιση ότι κάθε ανάρτηση που δημοσιεύουμε είναι χρήσιμη, έγκυρη και καλά ερευνημένη).
facebook profile - john aps