διαλέξτε-τα-σωστά-σαμπό-εργασίας

8+1 Λόγοι γιατί τα σαμπό είναι τα καλύτερα παπούτσια εργασίας!

Στέκεστε όλη μέρα στα πόδια σας;

Eίτε εργάζεστε σε νοσοκομείο, χειρουργείο, κουζίνα, εργοστάσιο ή κήπο – τότε ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να φοράτε τα πιο ανετα παπουτσια εργασιας. Η αγνόηση των πόνων και των ενοχλήσεων μπορεί να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμα προβλήματα.

Συμβουλές ενός ποδίατρου

Ο πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο ποδίατρος Dr. Patrick McEneaney, ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος του North Illinois Foot & Ankle Specialists, μπορεί να το επιβεβαιώσει. Οι ασθενείς του με τις πιο ήπιες περιπτώσεις έρχονται σε αυτόν με «κούραση των ποδιών ή γενικευμένη κούραση στο πέρασμα της μέρας», λέει, αλλά πολλοί έχουν πιο σοβαρά παράπονα, όπως πελματιαία απονευρωσίτιδα, η οποία, εκτός από πόνο στην καμάρα, μπορεί να οδηγήσει και σε πόνο στα γόνατα, πρήξιμο στα πόδια, τενοντίτιδα και εξάρσεις αρθρίτιδας.

Τα επαγγελματικα παπουτσια εργασιας έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους που είναι “στο πόδι” όλη την ημέρα και παρέχουν υποστήριξη σε ολόκληρο το πόδι ανακουφίζοντας έτσι και αποφεύγοντας πόνους στην πλάτη, την πελματιαία απονευρωσίτιδα και άλλες κοινές παθήσεις που προέρχονται από το στρες των ποδιών. Αν και γενικά πιστεύετε ότι τα καλύτερα είναι απλά παπούτσια για περπάτημα ή ότι τα άνετα αθλητικά παπούτσια θα αρκούν για μια κουραστική μέρα στη δουλειά, υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη.

Είτε κάποιος ψάχνει για τα καλύτερα παπούτσια εργασίας και είναι στο “πόδι” όλη την ημέρα είτε τα καλύτερα παπούτσια ορθοστασίας, για να στέκονται όλη την ημέρα, το σωστό ζευγάρι υποδημάτων θα εξαρτηθεί από την ιδιαίτερη ανατομία του κάθε ατόμου.

Ο Δρ McEneaney εξηγεί: «Το σχήμα του ποδιού, το σωματικό σας βάρος, ο χρόνος που βρίσκεστε στα πόδια σας, το πόσο στενό ή φαρδύ είναι το μπροστινό μέρος των ποδιών σας ή εάν έχετε ψηλή ή χαμηλή καμάρα, όλα παίζουν ρόλο [στην επιλογή του καλύτερου υποδήματος].”

Ευτυχώς, διαφορετικά υποδήματα καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και υπάρχουν ορισμένα γενικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν ψάχνετε να αγοράσετε τα καλύτερα παπούτσια εργασίας για να στέκεστε όλη μέρα.

Ο συνάδελφος του Dr. McEneaney στο North Illinois Foot & Ankle Specialists, ο πιστοποιημένος ποδορθοπεδικός Dr. Michael Fishkin, συνιστά να αναζητήσετε παπούτσια που έχουν σωστή αντικραδασμική προστασία στη φτέρνα καθώς και στήριξη στο μέσο πόδι και την καμάρα, σημειώνοντας ότι, «όταν το σωματικό βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα, το πόδι σας έχει λιγότερες πιθανότητες να κουραστεί γρήγορα.»

«Σκεφτείτε το σαν ένα στρώμα», λέει ο Δρ Fishkin. «Όταν ξαπλώνεις, έχει περίγραμμα σε ολόκληρο το σώμα σου».

«Οι μαλακοί και σπογγώδεις [εσωτερικοί πάτοι] μπορούν να κάνουν το πόδι σας να δουλέψει λίγο πιο σκληρά και να δημιουργήσει αστάθεια, άρα πιο “σκληροί” πάτοι είναι καλύτεροι», λέει ο Δρ McEneaney.

Όσον αφορά την εξωτερική σόλα του παπουτσιού, ο Δρ Fishkin συνιστά το καουτσούκ, καθώς προσφέρει περισσότερη ανθεκτικότητα και αυξάνει τη μακροζωία των ζευγαριών.

Μιλώντας για μακροζωία, και οι δύο γιατροί συμβουλεύουν να αλλάζετε ζευγάρια κάθε 500 έως 800 χιλιόμετρα ή σε έξι έως εννέα μήνες. Ανάλογα με το πόσο συχνά φοράτε τα ίδια ζευγάρια υποδημάτων, αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το λάβετε υπόψη, αλλά ένας ευκολότερος εμπειρικός κανόνας είναι να κάνετε απλώς έναν οπτικό έλεγχο.

«Ψάξτε για διάφορα μοτίβα φθοράς», λέει ο Δρ McEneaney. «Αν το παπούτσι σε ένα συγκεκριμένο σημείο έχει φθαρεί, ίσως είναι καιρός να αγοράσετε ένα νέο ανατομικό παπούτσι εργασίας».

Επίσης εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που μετρήσατε τα πόδια σας, τότε ίσως είναι καιρός να το κάνετε ξανά. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι το μέγεθος του ποδιού τους μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια μιας ζωής, και όχι μόνο κατά την παιδική ηλικία ή την εφηβεία.

Τα πόδια μπορούν να γίνουν μακρύτερα ή φαρδύτερα καθώς γερνάμε, καθώς ο ιστός του ποδιού γίνεται λιγότερο σφιχτός και κάνει τις καμάρες να πέφτουν. Άλλοι παράγοντες όπως η αύξηση βάρους και ο τοκετός (οι ορμόνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορούν να οδηγήσουν σε χαλάρωση των συνδέσμων) παίζουν επίσης ρόλο στη διαστολή των ποδιών.

«Γενικά, το αντιμετωπίζω πολύ, όπου οι άνθρωποι ήταν πάντα ένα νούμερο και συνεχίζουν να φορούν αυτό το νούμερο, παρόλο που τα πόδια των ανθρώπων μπορούν να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου», λέει ο Δρ McEneaney.

Επιπλέον, ακριβώς όπως τα ρούχα, τα μεγέθη των παπουτσιών μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη μάρκα, οπότε μην φοβάστε να δοκιμάσετε διαφορετικά μεγέθη για να βεβαιωθείτε ότι ο πόνος στα πόδια δεν προέρχεται από ένα ζευγάρι παπουτσιών που δεν εφαρμόζουν σωστά.

Μπροστά σας θα βρείτε, μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχετε στο νου σας για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.

Χαρακτηριστικά

Απορρόφηση Κραδασμών

Η αντοχή της σόλας σημαίνει ότι τα παπούτσια ασφαλείας έχουν ένα σύστημα απορρόφησης κραδασμών με βέλτιστα στοιχεία στήριξης μέσα. Αυτό το κριτήριο είναι πολύ σημαντικό καθώς με την μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών καταπονείτε λιγότερο το πόδι σας.

Υποστήριξη της καμάρας

Επειδή βρίσκεστε πολλές ώρες στα πόδια σας είναι απαραίτητο τα παπούτσια σας να κατανέμουν εξίσου το σωματικό βάρος στο πέλμα και να υποστηρίζουν τη φυσική καμπύλη των ποδιών μας.

Ένας απλός τρόπος για να ελέγξετε αν τα παπούτσια είναι υποστηρικτικά είναι να προσπαθήσετε να τα λυγίσετε στη μέση. Αν λυγίσουν, πίσω στο ράφι πάνε.

Ο πόνος στην καμάρα του ποδιού συμβαίνει συχνά επειδή τα πόδια σας μπορεί να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη ιδιορρυθμία όταν περπατάτε για πολλές ώρες ή στέκεστε. Ορισμένοι μύες στις καμάρες σας θα λειτουργήσουν πιο πολύ από τις άλλες ομάδες όταν περπατάτε σε λάθος γραμμή.

Τα παπούτσια εργασίας πρέπει να παρέχουν υποστήριξη καμάρας στα πέλματα.

Αnti-Slip

Σε διάφορα εργασιακά περιβάλλοντα το πάτωμα μπορεί να είναι λερωμένο από νερό, χημικά, φαγητά, λάδια και κάθε είδους υγρό.

Για την αποφυγή τραυματισμών και την διασφάλιση άνετου και ασφαλούς περπατήματος παντού, είναι σημαντικό να αναζητήσετε αντιολισθητικά υποδήματα με εξωτερικές σόλες από καουτσούκ υψηλής πρόσφυσης.

Αδιάβροχο

Είναι επίσης σημαντικό να εξετάσετε εάν ένα παπούτσι είναι ανθεκτικό στο νερό ή σε διάφορες ουσίες γενικότερα και να έχει σκληρό επάνω μέρος.

Τα αντικείμενα που μπορεί να χυθούν κατά την διάρκεια της εργασίας ή και αντικείμενα που πέφτουν είναι συνηθισμένα και ένα προστατευτικό παπούτσι εργασίας μπορεί να αποτρέψει ή να ελαχιστοποιήσει τον τραυματισμό.

Θα πρέπει να ελέγξετε τα υλικά και άλλα στοιχεία για να βεβαιωθείτε ότι τα παπούτσια εργασίας, που διαλέξατε είναι αδιάβροχα, όπως η ετικέτα και η περιγραφή.

Τα υποδήματα εργασίας με μαύρο δέρμα ή με επάνω μέρος πολυουρεθάνης δεν είναι μόνο αδιάβροχα, αλλά μπορούν επίσης να καθαριστούν εύκολα και γρήγορα.

Στήριγμα φτέρνας

Για όσους έχουν πελματιαία απονευρωσίτιδα, τείνουν να πονάνε στις φτέρνες.

Η πελματιαία απονευρωσίτιδα είναι ένας δημοφιλής τύπος πόνου στη φτέρνα και έχει ως αποτέλεσμα να πρήζεται η περιοχή της φτέρνας σας.

Για να αποφύγουν αυτόν τον πόνο, οι κατασκευαστές παπουτσιών εργασίας προσθέτουν ένα σύστημα στήριξης φτέρνας στα υποδήματά.

Ελαφριά κατασκευή

Υποτίθεται ότι η βαριά κατασκευή κάνει ένα καλό ζευγάρι παπούτσιων εργασίας, αλλά είναι μια λανθασμένη άποψη. Ένα βαρύ πλαίσιο μπορεί να εμποδίσει το πόδι σας να πατήσει, ειδικά όταν πρέπει να τρέξετε σε διαφορετικά εδάφη.

Τα καλύτερα παπούτσια εργασίας έχουν ελαφριά κατασκευή για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους να μετακινούνται εύκολα.

Αναπνεύσιμα υλικά (χωρίς εφίδρωση)

Το καλό ζευγάρι επαγγελματικών υποδημάτων παρέχει πάντα υλικά με αντοχή στους λεκέδες, και άνεση.

Το υλικό αυτό πρέπει επίσης να επιτρέπει στα πόδια σας να αναπνέουν και να αποτρέπει την εφίδρωση στο πόδι. Ο αφρός μνήμης, ο αφρός EVA, το λατέξ, το δέρμα, το συνθετικό, ο φελλός είναι υλικά που αναπνέουν και χρησιμοποιούνται στα επαγγελματικά παπούτσια εργασίας.

Μέγεθος

Όταν πρόκειται για την αγορά ενός ζευγαριού παπουτσιών, το μέγεθος είναι πάντα ένας ζωτικός παράγοντας. Αυτό συμβαίνει επειδή το μέγεθος του παπουτσιού δημιουργεί προβλήματα στην εφαρμογή ή στα πόδια. Το μικρό μέγεθος στα παπούτσια προκαλεί φουσκάλες και κράμπες ενώ τα μεγάλα οδηγούν σε πτώσεις.

Συντήρηση

Δεδομένου ότι σε διάφορα επαγγέλματα όπως σεφ, μάγειρες, χειρούργους, νοσοκόμες, εργάτες εργοστάσιων, κηπουρούς λόγω του περιβάλλοντος τα παπούτσια εργασίας χρειάζονται συχνό καθαρισμό ή και απολύμανση! Έτσι είναι σημαντικό το παπούτσι τους να καθαρίζεται εύκολα.

Στα επαγγελματικά σαμπό εργασίας υπάρχει η δυνατότητα σε κάποια μοντέλα να μπουν και σε κλίβανο.

Ποια παπούτσια εργασίας ενδείκνυνται;

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά λοιπόν, τα ανατομικά σαμπό εργασίας καλύπτουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα οποία έχουν σχεδιαστεί για τέτοια περιβάλλοντα εργασίας, λαμβάνουν υπόψιν όλες τις παραμέτρους εργασίας σας όπως η πολύωρη ορθοστασία / περπάτημα αλλά και ασφάλεια και εύκολη συντήρηση!

Αν δεν έχετε ήδη, πολλοί άνθρωποι στους χώρους αυτούς χρησιμοποιούν ήδη επαγγελματικά σαμπό ως τα παπούτσια επιλογής τους για την εργασίας τους, ρωτήστε τους για την εμπειρία τους με αυτά.

Δείτε όλη την γκάμα μας σε επαγγελματικά σαμπό!

Διαλέξτε ανάλογα το επαγγελμά σας

Είτε εργάζεστε στο νοσοκομείο, σε εργοστάσιο, κουζίνα ή κήπο η πολύωρη κίνηση ή και ορθοστασία που έχουν τα επαγγέλματα αυτά απαιτούν εξίσου επαγγελματικά υποδήματα, σχεδιασμένα με ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά για τους λόγους αυτούς.

Ο Δρ Glenn Davison λέει πως σε τέτοια επαγγέλματα “τα πόδια τραβιούνται και καταπονούνται όσο ένας δρομέας ή ένας αθλητής, αλλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κάποιος μπορεί να υποθέσει ότι ένας δρομέας που προπονείται για έναν μαραθώνιο χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη, αλλά δεν το πιστεύω αυτό».

Αν πονάει το πόδι τους, δεν μπορεί κανείς στα επαγγέλματα αυτά να σταματήσει και να αφήσει αυτό που κάνει.

«Για γιατρούς ή νοσοκόμες», για παράδειγμα, «θα μπορούσε να είναι ζωή ή θάνατος για τους ανθρώπους που βοηθούν. Πρέπει να υπάρχει αξιοπιστία στα υποδήματά τους για να μπορούν να περάσουν τη βάρδια τους χωρίς πόνους στα πόδια».

Δείτε παρακάτω τα πιο δημοφιλή ανατομικά σαμπό για ορθοστασία, ανάλογα με το επαγγελμά σας!

Νοσοκόμες

Ας το παραδεχτούμε. Όταν το επάγγελμά σας περιλαμβάνει οτιδήποτε, από τρέξιμο δίπλα σε ένα φορείο μέχρι να στέκεστε για ώρες στα επείγοντα ή στο χειρουργείο, το να έχετε τα σωστά παπούτσια εργασίας είναι απαραίτητο.

Η ορθοστασία όλη μέρα μπορεί να είναι σκέτος πόνος και λίγοι το γνωρίζουν αυτό, όπως και οι νοσοκόμες που έχουν συνηθίσει να στέκονται στα πόδια τους για 12ωρες βάρδιες ή και περισσότερο. Για τους επαγγελματίες υγείας, η επιλογή των υποδημάτων τους είναι ζωτικής σημασίας για το επάγγελμά τους.

Μπροστά, έχουμε επισημάνει ζευγάρια από τα καλύτερα ιατρικά σαμπό νοσηλευτών, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στη δουλειά τους και όχι στα πόδια τους.

Αντιολισθητικό Σαμπό Birki Air

Σαμπό Αντιστατικό Birki Air Blue

Είναι η πλέον δημοφιλής επιλογή clogs σαμπό για νοσοκόμες σε παγκόσμια κλίμακα, της εταιρίας Birkenstock. Πολλές νοσοκόμες στο χώρο “ορκίζονται” για αυτά και τα διαλέγουν συνεχώς.

Δείτε το και εδώ σε όλα τα χρώματα!


Σαμπό Super Birki

Επαγγελματικά Σαμπό Super Birki Μαύρο

Είναι το πιο streamlined μοντέλο επαγγελματικών σαμπό της εταιρίας Birkenstock. Είναι τα πιο “χρωματιστά” σαμπό της Birkenstock καθώς βγαίνουν στο μεγαλύτερο αριθμό χρωμάτων και σχεδιών από κάθε άλλο μοντέλο!

Δείτε το εδώ σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα!


Σαμπό Emanuele AWP

8+1 Λόγοι γιατί τα σαμπό είναι τα καλύτερα παπούτσια εργασίας!

Αν ψάχνετε κάτι πιο οικονομικό, αλλά με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που χρειάζεται, τότε το AWP είναι για εσάς!

Δείτε το σε όλα τα χρώματα!

Γιατροί

Μερικά τυπικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί είναι ο πόνος στα πόδια και στην πλάτη κατά τη διάρκεια μεγάλων βαρδιών. Οι γιατροί έχουν πολλές ώρες δουλειά και βαρδιών.

Επιπλέον, συναντούν και γρήγορους ρυθμούς στο νοσοκομείο. Ακόμα κι αν απλά στέκονται σε ένα μέρος κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα πόδια τους έχουν επίσης πιέσεις. Για αυτούς, τα παρακάτω επαγγελματικά σαμπό νοσοκομείου παρέχουν ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να τους προστατέψουν:

Σαμπό Δερμάτινα KAY SL

epaggelmatika-sampo-kay-sl-birkenstock-black-sofianos-orthopedika-eidi

Με την ειδική αντιολισθητική σόλα Super Grip η οποία είναι αδιάβροχη και προάγει την ιδανική κίνηση κύλισης που είναι επίσης ανθεκτική στο λάδι και στα γράσα, αλλά και τον κομψό σχεδιασμό του και τις πολυάριθμες θετικές κριτικές είναι η πλέον δημοφιλής επιλογή σαμπό για γιατρούς.

Δείτε το σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα και σχέδια εδώ!


Σαμπό Super Birki

Επαγγελματικά Σαμπό Super Birki Μαύρο

Είναι το πιο streamlined μοντέλο επαγγελματικών σαμπό Birkenstock. Στα νοσοκομεία το διαλέγουν συχνά για σαμπό χειρουργείου!

Δείτε το εδώ σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα!

Σεφ/μάγειρας

Όλοι γνωρίζουν ότι η δουλειά ενός σεφ ή μάγειρα είναι σκληρή. Ως σεφ, θα πρέπει να στέκεστε στα πόδια σας όλη μέρα. Αυτή η κατάσταση σίγουρα θα οδηγήσει σε πόνους στα πόδια και κατ’ επέκταση, σε πόνους πλάτη.

Ωστόσο, ακόμα και εάν υποφέρετε από πλατυποδία, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με τα παρακάτω σαμπό για σεφ αφού η ειδική στήριξη που παρέχουν στην καμάρα ενδείκνυται και για πλατυποδία.

Τα υποδήματα αυτά θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε αποτελεσματικά τα καθήκοντά σας. Κυρίως, αφού όλοι γνωρίζετε ότι ο φόρτος εργασίας ενός σεφ είναι βαρύς και αρκετά κουραστικός. Για να μην αναφέρουμε τη γρήγορη ατμόσφαιρα της κουζίνας που δεν επιβραδύνει ούτε σταματά ποτέ.

Αυτό το είδος άγχους είναι πιθανό να επηρεάσει τη σωματική και ψυχική σας υγεία ως σεφ. Αυτό που χρειάζεται ένας σεφ είναι ένα εξαιρετικό παπούτσι που μπορεί να προσφέρει ανθεκτικότητα, υποστήριξη και μέγιστη άνεση.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσετε τη δημιουργικότητα, τη δέσμευση και την περιέργειά σας. Ετσι είναι σημαντικό αν ξοδεύετε τον περισσότερο χρόνο σας στα πόδια σας, να αποκτήσετε ένα ζευγάρι ή και περισσότερα, από επαγγελματικά σαμπό εργασίας για κουζίνες.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε τα πόδια σας από την πολύωρη ορθοστασία και άλλους κινδύνους στον χώρο εργασίας σας.

Σαμπό Boston

Επαγγελματικό Σαμπό Boston Clog Birkenstock Black

Αγαπημένο από σεφ και μάγειρες σε όλο το κόσμο. Θεωρείτε ιδανική επιλογή ακόμα και σε περιπτώσεις που έχουν αναπτυχθεί προβλήματα στα πόδια (πελματιαία απονευρωσίτιδα) από πολύωρη ορθοστασία/κίνηση. Με τον casual σχεδιασμό του μπορεί επίσης να φορεθεί όλη μέρα και σε κάθε περίσταση!

Δείτε όλα τα διαθέσιμα χρώματα εδώ!


Σαμπό Δερμάτινα KAY SL

epaggelmatika-sampo-kay-sl-birkenstock-sofianos-orthopedika-eidi

Με την ειδική αντιολισθητική σόλα Super Grip η οποία είναι αδιάβροχη και προάγει την ιδανική κίνηση κύλισης που είναι επίσης ανθεκτική στο λάδι και στα γράσα, αλλά και τον κομψό σχεδιασμό του και τις πολυάριθμες θετικές κριτικές είναι επίσης η πλέον δημοφιλής επιλογή σαμπό για κουζίνα.

Δείτε το σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα και εδώ!


Σαμπό Super Birki

Επαγγελματικά Σαμπό Super Birki Μαύρο

Είναι το πιο streamlined μοντέλο επαγγελματικών σαμπό της εταιρίας Birkenstock.

Δείτε το εδώ σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα!


Σαμπό AWP SAFETY

Επαγγελματικά Σαμπό Emanuele AWP SAFETY

To AWP SAFETY της Emanuele έχει ειδικό εσωτερικό προστατευτικό για τα δάκτυλα για την περίπτωση πτώσης φορτίου και ατυχήματος στα άκρα. Προσφέρει και αυτό όλες τις προδιαγραφές προστασίας και προτιμάται από διάφορους επαγγελματίες του χώρου!

Δείτε όλα τα χρώματα εδώ!

Κηπουρός

Αν είστε κηπουρός σίγουρα έχετε καταστρέψει περισσότερα από ένα ζευγάρια υποδημάτων στο κήπο σας. Είτε από την πολύωρη χρήση, είτε επειδή δεν καθαρίζονται εύκολα, λογικά έχετε αλλάξει πολλά ζευγάρια με την πάροδο του χρόνου!

Επίσης υποδήματα που δεν πλένονται μέσα και έξω με ευκολία μπορεί να κρατάνε βακτήρια που είναι ανθυγειινό για τα πόδια μας, αλλά και για τα φυτά! Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να διαλέξετε ένα υπόδημα με την σωστή στήριξη, προστασία αλλά και εύκολο καθαρισμό όπου θα τα έχετε μόνο για τον κήπο σας.

Τα παρακάτω μοντέλα από σαμπό κήπου, θα μείνουν μαζί σας για πολύ καιρό και θα σταματήσετε να αλλάζετε παπούτσια κάθε λίγο…

Σαμπό Super Birki

Επαγγελματικά Σαμπό Super Birki Μαύρο

Είναι το πιο streamlined μοντέλο επαγγελματικών σαμπό της εταιρίας Birkenstock.

Δείτε το εδώ σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα!

Συμπέρασμα

Το να είσαι στα πόδια σου όλη μέρα βάζει τα κάτω άκρα σου σε μεγάλη καταπόνηση. Έτσι, εάν φοράτε συνεχώς παπούτσια που δεν υποστηρίζουν σωστά τα πόδια σας, είναι πιθανό να αναπτύξετε πόνους στις καμάρες, πόνο στις αρθρώσεις και άλλα άβολα προβλήματα. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές επιλογές υποδημάτων που είναι ιδανικές για άτομα που στέκονται όλη μέρα – απλά πρέπει να ξέρετε τι να αναζητήσετε.

Πηγές:

https://footwearnews.com/feature/best-nursing-shoes-clogs-to-express-personal-style-369341/

https://footwearnews.com/2021/shop/shoes/best-shoes-for-standing-all-day-1203071591/

https://pos.toasttab.com/blog/on-the-line/restaurant-shoes

Γιάννης Αποστολόπουλος
Επικεφαλής Περιεχομένου @ Sofianos-Orthopedika (ή, πιο απλά, είμαι ο υπεύθυνος για τη διασφάλιση ότι κάθε ανάρτηση που δημοσιεύουμε είναι χρήσιμη, έγκυρη και καλά ερευνημένη).
facebook profile - john aps