Κουρασμένα πόδια; Δείτε πως θα το αντιμετωπίσετε

Κουρασμένα πόδια; Δείτε πως θα το αντιμετωπίσετε

Τα ανατομικά και ορθοπεδικά πέλματα ανήκουν στην κατηγορία προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για την άνεση και την ξεκούραση των ποδιών. Υπάρχουν πολλοί τύποι πελμάτων ανάλογα με το μέγεθος  (π.χ  ολόκληρα πέλματα ή  3 /4  ), το υλικό (π.χ σιλικόνη ή gel)  και το σχεδιασμό. Τα ορθοπεδικά πέλματα αποτελούν ιδανική λύση για κουρασμένα πόδια και την ανακούφιση σε από τον πόνο σε συγκεκριμένες περιοχές του ανθρώπινου ποδιού.

Η σιλικόνη προσφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση των κραδασμών και αντοχή στην τριβή ενώ το gel αποτελεί μια πιο οικονομική λύση.

Το υποπτέρνιο Σιλικόνης Herbi Feet  απορροφά τους κραδασμούς που δέχεται η πτέρνα, ο αστράγαλος και το γόνατο κατά το βάδισμα, ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Δείτε περισσότερα εδώ και βρείτε τα ορθοπεδικά πέλματα που σας ταιριάζουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δωρεάν αντικαταβολή.

Δωρεάν πελματογράφημα από την ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Μπορείτε να έρθετε στο κατάστημά μας στην Αγία Παρασκευή Αττικής (έναντι εισόδου του ΕΟΠΥΥ -παλαιό ΙΚΑ)  και να κάνετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ειδικό  πελματογράφημα, το οποίο φτιάχνει το σχέδιο ενός πέλματος αποκλειστικά για τα δικά σας πόδια! Εναλλακτικά μπορούσε να έρθουμε εμείς στο  χώρο σας, για μεγαλύτερη διευκόλυνση  και να σας κάνουμε πελματογραφήμα κατ΄ οίκον.

Για περισσότερες πληροφορίες και τις περιοχές που εξυπηρετούμε για κατ΄οίκον πελματογράφημα επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 – 65.60.712 ή εδώ.

.

Σχολιάστε

Γιάννης Αποστολόπουλος
Επικεφαλής Περιεχομένου @ Sofianos-Orthopedika (ή, πιο απλά, είμαι ο υπεύθυνος για τη διασφάλιση ότι κάθε ανάρτηση που δημοσιεύουμε είναι χρήσιμη, έγκυρη και καλά ερευνημένη).
facebook profile - john aps