210 60 01 346 & 210 65 60 712 Τηλεφωνική εξυπηρέτηση καθημερινά 8:00 - 22:00
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€!
Το καλάθι είναι άδειο.

Glycine 1000mg 100 Veg Capsules

glycine-1000-mg-veg-capsules-sofianos-orthopedika-eidi
glycine-1000-mg-veg-capsules-sofianos-orthopedika-eidi

Σύγκριση
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Glycine 1000mg 100 Veg Capsules

Προωθεί τον ξεκούραστο ύπνο! Υποστήριξη του νευρικού συστήματος!

To συμπλήρωμα γλυκίνη Glycine 1000mg της Now Foods αποτελεί ένα σημαντικό αμινοξύ. Βοηθά στην πρόληψη της καταστροφής των μυών ενισχύοντας τα επίπεδα κρεατίνης, μία ουσία που διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στον ενεργειακό μεταβολισμό. Οι υψηλές συγκεντρώσεις γλυκίνης δε βρίσκονται μόνο στους μύες, αλλά και στο δέρμα και σε άλλους συνδετικούς ιστούς. Σχεδόν το 1/3 του κολλαγόνου αποτελείται από γλυκίνη.

Η γλυκίνη βοηθά το σώμα να εφοδιαστεί με γλυκόζη, απαραίτητη πηγή ενέργειας. Επιπλέον, βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, και συνεπώς μπορεί να είναι επωφελής για την αντιμετώπιση της χαμηλής ενέργειας, της υπογλυκαιμίας, της αναιμίας, και του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης (CFS).

Η γλυκίνη βοηθά, επίσης, στη ρύθμιση της σύνθεσης των νουκλεϊκών οξέων, των χολικών οξέων, και άλλων επουσιωδών αμινοξέων στο σώμα, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη χώνεψη των λιπιδίων. Επίσης, χρησιμοποιείται ως ένας αντιόξινος παράγοντας λόγω της ικανότητάς της να εξισορροπεί την βασική αναλογία των πεπτικών οξέων.

Η γλυκίνη είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος, αφού συμβάλλει στην παρεμπόδιση των νευροδιαβιβαστών που προκαλούν επιληπτικές κρίσεις, υπερκινητικότητα και κατάθλιψη. Η γλυκίνη μπορεί, επίσης, να μετατραπεί σε έναν άλλο νευροδιαβιβαστή, την κοινώς καλούμενη σερίνη, βελτιώνοντας τα συμπτώματα σχιζοφρένειας και απώλειας μνήμης.

Συνιστώμενη Δοσολογία:

Προφυλάξεις:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

*Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελάκι απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

Δείτε περισσότερα συμπληρώματα διατροφής, πατώντας εδώ!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Be the first to review “Glycine 1000mg 100 Veg Capsules”