210 60 01 346 & 210 65 60 712 Τηλεφωνική εξυπηρέτηση καθημερινά 8:00 - 22:00
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€!
Το καλάθι είναι άδειο.

GABA 500mg 100 Veg Capsules

gaba-500-mg-veg-capsules-sofianos-orthopedika-eidi
gaba-500-mg-veg-capsules-sofianos-orthopedika-eidi

GABA 500mg 100 Veg Capsules Φυσικός νευροδιαβιβαστής! Προωθεί τη χαλάρωση ! To συμπλήρωμα GABA 500mg της Now Foods περιέχει το γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) ε…

Σύγκριση
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

GABA 500mg 100 Veg Capsules

Φυσικός νευροδιαβιβαστής! Προωθεί τη χαλάρωση!

To συμπλήρωμα GABA 500mg της Now Foods περιέχει το γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) είναι ένα αμινοξύ που που δρα ως νευροδιαβιβαστής και βρίσκεται κυρίως στον ανθρώπινο εγκέφαλο και τα μάτια. Η NOW Foods παρέχει μόνο τη φυσική μορφή GABA, όπως αυτή συναντάται στα τρόφιμα και το σώμα.

Το γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν τα ηρεμιστικά φάρμακα, αλλά χωρίς την πιθανότητα εθισμού. Αποτελεί ένα φυσικό τρόπο καταπολέμησης του άγχους, της αϋπνίας, της νευρικής έντασης, και της υπερκινητικότητας. Θεωρείται χρήσιμο για την αντιμετώπιση της μειωμένης γενετήσιας ορμής λόγω άγχους, τον έλεγχο της αρτηριακής υπέρτασης, και ως συμπληρωματική θεραπεία κατά των επιληπτικών κρίσεων που προκύπτουν από εσφαλμένα σήματα στον εγκέφαλο.

Το γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) διεγείρει τον πρόσθιο λοβό της υπόφυσης του εγκεφάλου, οδηγώντας σε υψηλότερα επίπεδα την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (GH), μία ορμόνη έντονα αναβολική που εργάζεται ενάντια στον καταβολισμό των μυών. Τα υψηλά επίπεδα αυξητικής ορμόνης (GH) οδηγούν σε λιγότερο σωματικό λίπος, και σε καλύτερη αναλογία του άπαχου ιστού έναντι του αποθηκευμένου λίπους. Η αυξητική ορμόνη (GH) φαίνεται, επίσης, να έχει αντιγηραντικά ωφέλη και λόγω της σταδιακής της έλλειψης με την πάροδο του χρόνου, η συμπληρωματική λήψη γ-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA) κρίνεται ιδιαίτερα επωφελής. Με αυτόν τον τρόπο, το γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) ενισχύει έμμεσα αυτά τα δύο θετικά αποτελέσματα.

Συνιστώμενη Δοσολογία:

Λαμβάνετε 1 κάψουλα, δύο έως τρεις φορές ημερησίως όπως απαιτείται, κατά προτίμηση με χυμό ή νερό. Προτείνεται να καταναλώνεται με άδειο στομάχι.

Προφυλάξεις:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

*Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελάκι απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

Δείτε περισσότερα συμπληρώματα διατροφής, πατώντας εδώ!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Be the first to review “GABA 500mg 100 Veg Capsules”