☏ Καλέστε μας

Rea tape cohesive bandage 4.5m x 5cm 12-2-040

2.49

Κωδικός προϊόντος: 12-2-040 Κατηγορία: Εταιρία:

Rea tape cohesive bandage 12-2-040

Πληροφορίες προϊόντος:

Το REA TAPE COHESIVE BANDAGE είναι ένας ελαστικός επίδεσμος που παρέχει υποστήριξη και  συμπίεση στα τραυματισμένα άκρα και στις αρθρώσεις. Είναι από ελαστικό, εύκαμπτο, υλικό που δεν περιορίζει την κίνηση. Ο συνεκτικός επίδεσμος κολλά μόνο στον εαυτό του, και όχι στο δέρμα. Κόβεται εύκολα με το χέρι. Ο επίδεσμος είναι μια πολύ ευπροσάρμοστη ταινία με πολλές δυνατότητες χρήσης,  ιδιαίτερα στον αθλητισμό.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν

2.49

Εκκαθάριση

defaultΠεριγραφή

Το Rea tape cohesive bandage 4.5m x 5cm 12-2-040 είναι ένας ελαστικός επίδεσμος που παρέχει υποστήριξη και  συμπίεση στα τραυματισμένα άκρα και στις αρθρώσεις. Είναι από ελαστικό, εύκαμπτο, υλικό που δεν περιορίζει την κίνηση. Ο συνεκτικός επίδεσμος κολλά μόνο στον εαυτό του, και όχι στο δέρμα. Κόβεται εύκολα με το χέρι. Ο επίδεσμος είναι μια πολύ ευπροσάρμοστη ταινία με πολλές δυνατότητες χρήσης,  ιδιαίτερα στον αθλητισμό.

Χαρακτηριστικά: 

Μέγεθος:
4.5m x 5cm

Υλικό: non vowen (latex)

Διαθέσιμα Χρώματα

  • Μπλε
  • Γκρι
Δείτε περισσότερα προϊόντα σαν και αυτό στη κατηγορία Επίδεσμοι - Tapes

Αξιολογήσεις Πελατών

Πείτε μας τη γνώμη σας για το προϊόν...

Τι λέει ο υπόλοιπος κόσμος

Δεν υπάρχουν ακόμη συνεισφορές.

×

Σύνδεση

Εγγραφή

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την βελτίωση της εμπείριας πλοήγησης σας στο site, και για διαχείριση του λογαριασμού σας. Βρείτε περισσότερα στην σελίδα: πολιτική απορρήτου.

Συνέχεια ως επισκέπτης

Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή