Ρινική μάσκα F&P Brevida

89.90

Ρινική μάσκα F&P Brevida Άνετη και φιλική προς το χρήστη! Η νέα Ρινική μάσκα F&P Brevida είναι σχεδιασμένη με εμπιστοσύνη και άνεση…
Κωδικός προϊόντος: Brevida Κατηγορία:

89.90

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Ρινική μάσκα F&P Brevida 89.90

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Κωδικός προϊόντος: Brevida Κατηγορία:

Περιγραφή

Ρινική μάσκα F&P Brevida

Άνετη και φιλική προς το χρήστη!

Η νέα Ρινική μάσκα F&P Brevida είναι σχεδιασμένη με εμπιστοσύνη και άνεση για να παρέχει στους ασθενείς μια επιτυχημένη θεραπεία CPAP. Τα μαξιλάρια Brevida είναι λιγότερο παρεμβατικά επειδή είναι φουσκωτά και πολύ μαλακά και απαλά στη μύτη. Είναι εξαιρετικά ήσυχο, καθώς η έξοδος αέρα από το διαχύτη είναι ελαφριά και μαλακή. Η Brevida είναι η επόμενη γενιά της μάσκας Pilairo Q.

Xαρακτηριστικά:

  • Σφραγίδα AirPillow Το πρωτοποριακό AirPillow φουσκώνει για να σχηματίσει μια απαλή, αποτελεσματική σφραγίδα. Το υλικό είναι πολύ μαλακό, το οποίο σχεδόν δεν το καταλαβαίνεις στην αίσθηση του.
  • Διαισθητικό κάλυμμα κεφαλής Πολύ καλά σχεδιασμένο και εύκολα ρυθμιζόμενο καθώς καλύπτει το κάλυμμα κεφαλής. Ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλα τα καλύμματα κεφαλής και παραμένει στη θέση του κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • Πλυντικό διαχύτη Μειώνει το θόρυβο και σταματά την υπερβολική ροή αέρα, είναι ανθεκτική και επαναχρησιμοποιήσιμη. Έχει το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται στη μάσκα Eson 2.
  • VisiBlue Οι μπλε δακτύλιοι στη μάσκα είναι βασικά συστατικά για να βοηθήσουν τους ασθενείς με την καθημερινή χρήση μάσκας στη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση.

Δείτε περισσότερες μάσκες, πατώντας εδώ!


Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ρινική μάσκα F&P Brevida”