Αυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου Beurer BM 28

41.29

Αυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου Beurer BM 28 Πλήρως αυτοματοποιημένο πιεσόμετρο βραχίονα και μετρητής παλμών! Το Αυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου Beurer BM 28…
Κωδικός προϊόντος: BM 28 Κατηγορία:

41.29

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Αυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου Beurer BM 28 41.29

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.

Κωδικός προϊόντος: BM 28 Κατηγορία:

Περιγραφή

Αυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου Beurer BM 28

Πλήρως αυτοματοποιημένο πιεσόμετρο βραχίονα και μετρητής παλμών!

Το Αυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου Beurer BM 28 είναι σχεδιασμένο ποιοτικά για ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα συστολικής πίεσης, διαστολικής πίεσης & καρδιακού ρυθμού αποθηκεύονται και εμφανίζονται στην οθόνη του ηλεκτρονικού πιεσόμετρου μπράτσου beurer BM28 μαζί με τον μέσο όρο όλων των αποτελεσμάτων, δίνοντας στον χρήστη την ευκαιρία να συγκρίνει. Μπορούν να το χρησιμοποιούν ταυτόχρονα έως και 4 άτομα χάρη στην μεγάλη μνήμη αποθήκευσης και την λειτουργία διαχωρισμού χρηστών.
Το ηλεκτρονικό πιεσόμετρο μπράτσου beurer BM28 μπορεί να αναγνωρίσει αν ο χρήστης παρουσιάζει αρρυθμία και να εμφανίσει προειδοποίηση διαταραχής του καρδιακού ρυθμού. Τέλος το πιεσόμετρο μπράτσου διαθέτει πίνακα κατανομής των αποτελεσμάτων του χρήστη, στον οποίο μπορεί να γίνει η αξιολόγηση τους. Σε περιπτώσεις που δεν μπορεί να μετρηθεί η πίεση εμφανίζεται προειδοποίηση στην οθόνη του πιεσόμετρου beurer BM28 ειδοποιώντας τον χρήστη.
Το ηλεκτρονικό πιεσόμετρο μπράτσου beurer BM28 έχει δυνατότητα ρύθμισης 2 διαφορετικών ωρών για ξυνητήρι όπως και ένδειξη ημερομηνίας και ώρας. Διαθέτει αυτόματη απενεργοποίηση και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Διαθέτει μνήμη 30 θέσεων για κάθε έναν από τους 4 χρήστες (120 θέσεις συνολικά) και λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ αυτονομίας 180 μετρήσεων.

Χαρακτηριστικά:

  • Αυτόματη μέτρηση πίεσης και καρδιακών παλμών στον βραχίονα
  • Αποθήκευση και μέσος όρος των τελευταίων 3 μετρήσεων
  • Μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη δεδομένων LCD
  • Ταξινόμηση WHO (Παγκόσμιος οργανισμός υγείας)
  • 4×30 μνήμες
  • Ώρα και ημερομηνία
  • Ανίχνευση αρρυθμίας
  • Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας
  • Τσαντάκι μεταφοράς
  • Περιχειρίδα 22-36 cm

Δείτε περισσότερα πιεσόμετρα, πατώντας εδώ!


Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου Beurer BM 28”