Προσφορά!

Μετατροπεας χειροκινητων σε αναπηρικα αμαξιδια ηλεκτροκινητα Blumil GO

3200.00 2750.00

3200.00 2750.00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Μετατροπεας χειροκινητων σε αναπηρικα αμαξιδια ηλεκτροκινητα Blumil GO 3200.00 2750.00

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδίαΣυμπληρώστε το ονομά σας, το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς.


Περιγραφή

Spread the love

Μετατροπεας χειροκινητων σε αναπηρικα αμαξιδια ηλεκτροκινητα Blumil GO

Η μετατροπη αναπηρικου αμαξιδιου σε ηλεκτρικο, με ένα μόνο πάτημα κουμπιού!Ο μετατροπεας χειροκινητων σε αναπηρικα αμαξιδια ηλεκτροκινητα Blumil GO θα μετατρέψει το χειροκίνητο αμαξίδιο σας σε ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο τύπου scooter.

Πρώτα από όλα, ο μετατροπεας χειροκινητων σε αναπηρικα αμαξιδια ηλεκτροκινητα Blumil GO είναι πανεύκολος στην χρήση του. Παραμένετε στο αμαξίδιο σας, φέρνετε κοντά το Blumil Go, πατάτε ένα κουμπί και το συνδέετε.

Αυτό και μόνο θα μετατρέψει το χειροκίνητο αμαξίδιο σας σε ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο τύπου scooter. Ρολλάρετε εκεί που θέλετε να πάτε και εύκολα & απλά αποσυνδέστε το Blumil. Η μετατροπη αναπηρικου αμαξιδιου σε ηλεκτρικο είναι τόσο απλή!

Ο σχεδιασμός είναι σημαντικός για την Blumil! Με το Blumil Go, θέλουμε να προσφέρουμε ένα προϊόν που θα είναι όμορφο και κομψό, χωρίς περιττά καλώδια, προσθήκες και μέρη!


Μοναδικός Πατενταρισμένος Μηχανισμός Σύνδεσης:

Ο Μετατροπεας χειροκινητων σε αναπηρικα αμαξιδια ηλεκτροκινητα Blumil Go, έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού. Έχει ένα πατενταρισμένο μηχανισμό σύνδεσης.

Η Blumil αποφάσισε να κάνει τα πραγμάτα λίγο διαφορετικά, προσφέροντας τεράστια καινοτομία στο χρήστη. Δεν χρειάζετε να το συνδέσετε με κάποιο μέρος του αμαξιδίου με κόπο και δυσκολία και μετά να μετακινείτε όλο το σύστημα. Με το GO απλά πατάτε ένα κουμπί και το ηλεκτρικό μοτέρ κάνει τα υπόλοιπα. 5 δευτερόλεπτα μετά είστε έτοιμος να φύγετε.

Δεν χρειάζεστε καθόλου βοήθεια. Μπορείτε να είστε πλήρως αυτόνομος, ανεξάρτητα με το πόση δύναμη έχετε στα χέρια σας.


Χρήσιμα Χαρακτηριστικά:

Ζυγίζει μόνο 13kg, μαζί με την μπαταρία. Δεν έχει κανένα πρόσθετο μέρος που πρέπει να εγκαταστήσετε στο αμαξιδιό σας. Όλο το σύστημα συνδέεται με το αμαξίδιο σας σε 5 δευτερόλεπτα!

-Η δυνατότητα για εύκολη μεταφορά είναι κλειδί για τους χρήστες του συστήματος μετατροπη αναπηρικου αμαξιδιου σε ηλεκτρικο Blumil Go. Για το λόγο αυτό, σιγουρέψαμε ότι το GO είναι σε ιδανικό μέγεθος όπου διπλώνει με ένα κουμπί. Πάρτε το οπουδήποτε μαζί σας!

-Απολαύστε αυτονομία μέχρι και 30 χιλιόμετρα με κάθε φόρτιση, χάρη στη αξιόπιστη 280W μπαταρία LG. Μπορείτε εύκολα να την αφαιρέσετε και να την πάρετε μαζί σας. Μπορείτε να την φορτίσετε και επιπλέον έχει θύρα USB για να φορτίζεται οποιαδήποτε κινητή συσκευή σας (κινητό, λάπτοπ κ.α.)

Χρήσιμο για τετραπληγικούς, είναι εύκολο, στην οδήγηση αλλά και στο στήσιμο. Το συστημα για μετατροπη αναπηρικου αμαξιδιου σε ηλεκτρικο της Blumil για να είναι απλό στην χρήση του, από ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με τα χέρια τους, από την διαδικασία σύνδεσης που γίνεται μόνο με ένα κουμπί μέχρι και στην οδήγηση όπου ο μοχλός και το φρένο είναι δύο εύκολοι στο χειρισμό μοχλοί!

-Στο συστημα μετατροπης αμαξιδιου σε ηλεκτρικο Go υπάρχουν 2 σετ από φώτα στην διαθεσή σας. Το ένα ανοίγει αυτόματα καθώς βάζετε το σύστημα BlumilGO σε λειτουργία. Αυτά σας κάνουν ορατούς στους άλλους κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη! Επιπρόσθετα μπορείτε να αλλάξετε στους προβολείς, όταν χρειάζεστε περισσότερο φως την νύχτα.

 -Ο μετατροπεας χειροκινητων σε αναπηρικα αμαξιδια ηλεκτροκινητα BlumilGO σας παρέχει επιπλέον ευκολία στην κίνηση σε σχέση με τα 4ροδα ηλεκτροκίνητα αμαξίδια καθώς κινείστε πάνω σε 3 ρόδες (2 πλαϊνές του αμαξιδίου σας και μία μπροστά του GO). Αυτό καθιστά την οδηγική εμπειρία σας σε οποιαδήποτε επιφάνεια πολύ περισσότερο άνετη από ότι σε ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο με 4 ρόδες.

-Το συστημα μετατροπης αμαξιδιου σε ηλεκτρικο της Blumil έχει 3 επιλογές ταχύτητας. Στο standard mode η μεγαλύτερη ταχύτητα είναι 10 km/h, η οποία είναι ιδανική όταν ξεκινάς να μαθαίνεις πως να οδηγείς. Η ταχύτητα αυτή όμως μπορεί να πάει μέχρι και 16 km/h, η οποία είναι τέλεια για γρήγορες μετακινήσεις μέσα στη πόλη.

 • Για τους ανθρώπους που αγαπούν την αδρεναλίνη υπάρχει και το TURBO mode, όπου μπορείς να πας μέχρι και 30 km/h.
 • Η ταχύτητα & αυτονομία του BlumilGO ξεπερνά όλα τα συμβατικά αναπηρικα αμαξιδια ηλεκτροκινητα.


Πιστοποίημενο & Ποιοτικό:

Το συστημα μετατροπης αμαξιδιου σε ηλεκτρικο Blumil Go είναι ιδιαίτερα βολικό για ταξίδια. Διπλώνει εύκολα και χωράει στην φορητή του τσάντα, έτσι ώστε να μπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε μαζί σας. Ακόμα και αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο. (Πιστοποιητικό για αεροπλάνα)

Το συστημα μετατροπης αμαξιδιου σε ηλεκτρικο Blumil είναι ένα πιστοποιημένο προϊόν. Σαν ιατρική συσκευή που πληρεί όλους τους κανονισμούς του ευρωπαϊκού νόμου. Το σύμβολο CE είναι χαρακτηριστικό επιπέδου ασφάλειας και ποιότητας, που το έχουμε γιατί συναντάμε όλες τις αυστηρές προδιαγραφές.

Υψηλής ποιότητας προϊόν. Κατασκευάζεται στην Ευρώπη με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.


Βγάλτε το από το κουτί και ΦΥΓΑΤΕ!

Όχι μόνο είναι το συστημα μετατροπης αμαξιδιου σε ηλεκτρικο της Blumil είναι εύκολο στην χρήση του, αλλά είναι και πανεύκολο να το στήσετε και να το συνδέσετε με το αμαξίδιο σας. Υπάρχουν μονάχα 2 απλές προσαρμογές που πρέπει να κάνετε και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν παίρνει πάνω από ένα λεπτό!


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Κινητήρας 300 W
 • Μπαταρία LG 7,8 Ah, 280 Wh
 • Αυτονομία 30 km
 • Μέγιστη ταχύτητα 30 km/h
 • Συνολικό βάρος με μπαταρία – 13 kg
 • Μέγεθος μπροστινού τροχού 8 “
 • Ηλεκτρονική οθόνη
 • Ενσωματωμένα φώτα
 • Πατενταρισμένο, ηλεκτρικό συνδετικό μηχανισμό

Η μετατροπη αναπηρικου αμαξιδιου σε ηλεκτρικο με το Blumil Go είναι σχεδιασμένη ειδικά για αμαξίδια με compact, ανθεκτικά πλαίσια. Προσαρμόζεται εύκολα σε όλα τα πλαίσια αμαξιδίων από τους πιο διάσημους κατασκευαστές όπως: Panthera, Kuschal, Invacare, Meyra, Progeo και άλλους.

Σημειώστε όμως ότι δεν συνδέεται με πλαίσια αμαξιδίων που διπλώνονται!


Δείτε περισσότερες ηλεκτρικές συσκευές υποβοήθησης χειροκίνητων αμαξιδίων, πατώντας εδώ!


Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μετατροπεας χειροκινητων σε αναπηρικα αμαξιδια ηλεκτροκινητα Blumil GO”